Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna,cicha i zakompleksiona

jestem zakompleksiona i do niczego

Polecane posty

Rzadko kiedy zabieram głos, jestem raczej cicha i spokojna. Mam też już swoje lata i dość spore doświadczenie życiowe. Jestem po ekonomiku bez matury :( ( poprzedzonej zawodówką) tak mi się potoczyło .W szkole nie byłam jakimś tłukiem , zawsze byłam w pierwszej piątce. Jednak nie potrafię się wypowiadac tak mądrze i elokwentnie jak niektóre osoby tutaj. Nie umiem przedstawić w jakiś "ładny" , mądry i ubrany w piękne słowa sposób. Nie potrafię dyskutować z ludźmi bo gdy , ktoś przedstawi jakieś mocne argumenty to zaraz czuję się nie pewnie i nie wiem co odpowiedzieć.........zaraz wydaje mi się ,ze się mylę , jestem w błędzie i się ośmieszam. Z drugiej strony jestem osoba wesołą, dobrą ,wyrozumiałą,kulturalną i raczej lubianą jednak na takich forach raczej czytam niż się wypowiadam. Jak już coś napisze to albo ktoś napisze ,że jestem słodka aż się rzygać chce (nie lubię kogoś obrażać i szanuję czyjeś poglądy) albo,ze pierdoły piszę więc lepiej jak zamilknę . :(

Gość proste....
tez tak mialam musisz dostac od zycia w dupe to sie ogarniesz i zrozumiesz, ze o swoje trzeba walczyc co za roznica czy cie ktos wysmieje, ze jestes zahukana czy ze sie wymadrzylas bez sensu? wieksze szanse na sukces masz w tym drugim przypadku

Gość pappapap
kazdy tak ma :O uszy do góry! :D

Gość Bazieneczka.
Jesteś na pewno fajną dziewczyną :) ja lubię i szanuję miłe i kulturalne osoby i tylko takich chciałabym mieć znajomych. Bo chamstwo i głupotę o drazu odrzucam.

dziękuję :) życie mnie nie oszczędzało i naprawdę dostałam po tyłku nie raz nie zasługując na to więc nie jestem jakąś mazepą ,która się marze gdy ktoś mi nazwymyśla :) , wiem,ze są tutaj podli ludzie leczący swoje kompleksy dowartościowując się w taki a nie inny sposób być może to im pomaga , być może i własnie trenują :) Zupełnie nie dawno nauczyłam się asertywności bo byłam taką "dupą" ,która nie umiała odmówić , nie potrafiła powiedzieć jak coś jej nie pasowało - teraz już to się zmieniło ale czuję się jak człowiek z epoki kamienia łupanego i wstydzę się nawet przyznać ile mam lat bo lepiej pewnie wysławiają się ode mnie gimnazjaliści :( piszę prosto , bez używania wyszukanych słów .jestem niepewna swoich racji,nie umiem bronić zaciekle swojego zdania bo jak ktoś walnie jakimś argumentem to brakuje mi słów i się zamykam.