Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepokojaca sie

straszne bole brzucha:(

Polecane posty

Gość Niepokojaca sie

Witam. Mam 18lat i pewien problem. no wiec tak wczoraj nagle zaczelo mnie strasznie kluc w dole brzucha oraz nizej az sie zwijalam z bolu o chwili wymiotowalam. Gdy chce oddac mocz strasznie mnie piecze. a gdy dzis rano wstalam to nie moglam oddychac i bol nawet sie przeniosl na lecy oraz lopatki i gdy chodze nie moge sie wyprostowac. czy ktos potrafi powiedziec co mi jest? prosze to dla mnie wazne

hej! tak jak czytam Twoje objawy to nasuwają sie mie dwoei możliwości- albo masz po prostu zapalenie pecherza, co objawia sie bardzo silnym bolem podczas sikania i bolem w dole brzucha albo masz takie silne owulacje. Ja tez czasem w polowie mam takie bole w dole brzucha wiec biore cos rozkurczowego. ale jesli Ci to nie przejdzie to bedziesz niestety musiala isc do lekarza:/

Gość Niepokojaca sie
jejku dziekuje za odp. wlasnie od wczoraj w ogole nie chca przejsc boole a boje sie co powie lekarz

Gość Niepokojaca sie
Jeszcze do tego strasznie mi wydelo brzuch jak bym byla w ktoryms miesiacu ciazy :/

a jesli mozna spytac- zaczelas wspolzycie ? jesli tak to jest bardzo duze prawdopodobienstwo ze masz wlasnie zapalenie pecherza. uciazliwa sprawa ale latwa do wyleczenia

Gość Niepokojaca sie
Nio tak ja juz jestem mamusia 17miesiecznego syna. a czy to mzoe byc spowodowane nadzerka ktora wykryto? gdy wczoraj zaczelam wspolzyc to wlasnie wtedy dostalam bolesci tzn klucia

Gość pola-sz
Ojej, musisz koniecznie przejść się do lekarza bo możesz mieć zakażenie układu moczowego.