Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pogromczyni selulajtu

Kobiety kupujcie balsam Eveline na cellulit i rozstępy bo jest najlepszy!

Polecane posty

Gość pogromczyni selulajtu

Dodam, że najlepszy z tych tańszych. Tzn- wiadomo, że w aptece są preparaty za ponad 100zł Ale ja zużywam właśnie już chyba 4 czy 5 egzemplarz tego balsamu i jestem zadowolona. Rozstępy które miałam między udami prawie zniknęły, cellulit też o wiele się zmniejszył. I dodam, że nie ćwiczę i nie piję dużo wody jak polecają, bo zwyczajnie nie mam na to czasu (tak, nawet na wypicie butelki wody dziennie). Ale gdy przyjdą wakacje to zabiorę się za ćwiczenia i efekty tego plus oczywiście Eveline pewnie będą świetne :) To kosztuje około 20 zł i to że tańszy, wcale nie znaczy że gorszy. Ale liczy się regularność. CODZIENNIE wieczorem po kąpieli wsmarowuję to w brzuch, pośladki i uda. Masuję, wsmarowuję dopóki się nie wchłonie i nie zakładam piżamy dopóki nie obeschnie. Naprawdę polecam, bo ja mam ogromne problemy z cellulitem i tłuszczem na brzuchu. Wiadomo, że od takiego balsamu tłuszcz sam nie zniknie, ale moja skóra ogólnie jest wygładzona i napięta, brzuch nie jest już takim flakiem, tylko ładnie się prezentuje :) Także kupujcie, chyba że mnie zaskoczycie i jest jeszcze coś lepszego niż mój balsam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować