Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślubyiweselaaaG

Grrrrrrrrrrrrrr.... jak ja NIE NAWIDZĘ mojej teściowej!

Polecane posty

Gość ślubyiweselaaaG

Ok zbieram fanclub powyższego tematu! ... Moja teściowa to zło na tej ziemi... gdyby chciała opisać ją i jej zachowanie powstanie monolog w formie trylogii Władcy Pierścieni ! O zgrozo ... grunt, że kobieta tak mi działa na nerwy że jak tylko się ODEZWIE mam ochotę się zastrzelić ... A do głowy przychodzą mi tylko pomysły pt: jak jej dogryź ... ehhhhhh...

Gość ślubyiweselaaaG
"jak jej dogryź ..." czego pewnie i tak nie zrobię bo nie mam ani odwagi ani serca żeby nadawać na matkę mojego męża ... więc dzielnie znoszę jej DEBILNE humory ... ale jak bóg mi świadkiem - jak tylko wreszcie wprowadzimy się na swoje (czyli już nie całe 6msc), moja noga powstanie u teściów w domu JEDYNIE 1 w roku ... i przyjmę to jako zło konieczne ... dobrze, że mój mąż się chociaż ze mną zgadza...

Gość ala9148
Ja też swojej teściowej nie nawidze, ale jej to powiedziałam dośc ostrymi słowami przy całej rodzinie i mam z gadzina spokój bo nigdy wiecej nie miała odwagi sie w co kolwiek wtracac... a do mnie to juz sie chyba nigdy w zyciu nie odezwie:)