Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michasja

wejdzcie i zobaczcie:)

Polecane posty

Gość michasja

prześlijcie mi trochę kasy na konto chociaż po 1zł wy nie zbiedniejecie, a ja będę miała na codzienne wydatki 54 1140 2004 0000 3602 4060 7500

Gość michasja
chyba same sknery tu są

Gość fgdsasfasas
Niech Ci tak każdy obywatel RP wpłaci 1 zł to będziesz milionerką :P Ale ja Ci nie pomogę bo sam mam konto na minusie :(

Gość michasja
Ale ja nie chcę żeby mi każdy obywatel wpłacał chociaż fajnie by było:) Piszę to bo nie mam nawet na bilet do szkoły i muszę latać z buta na drugi koniec miasta. Odpowiadam od razu nie ma mi kto dać bo mama mnie wychowuje sama i zarabia 900zł

Gość fgdsasfasas
Takie życie-wyjdzie Cie malutka chodzenie na zdrowie.A jak niema Ci kto dać to może sama zarób,anie żebrzesz na forum :P

Gość michasja
no nie wiem czy wyjdzie na zdrowie jak mam na 8 wstaje o 5.50. o 6.20 wychodzę z domu żeby zdążyć powrót tyle samo mi zajmuje. Mam alimenty 250zł, ale oddaje mamie bo by rady nie dała. Teraz to chcę się uczyć żebym ja mogła zapewnić swoim dzieciom normalne warunki.

Gość michasja
Poza tym już ludzie pomagali biednym samotnym matkom a później sie okazywało, że kłamali ja nie kłamię piszę wprost, że chce na codzienne wydatki

Gość fgdsasfasas
I tak zawsze się ktoś znajdzie co ma gorzej od Ciebie :P Więc nie masz takiej tragedii.I nie licz na to że Ci ktoś pomorze bo się przeliczysz.Masz nogi i ręce to kombinuj :)

Gość michasja
Niestety nie umiem kombinować i nie liczę, że mi ktoś pomoże po prostu warto spróbować