Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebująca porady

mbank masz???wejdź przeczytaj doradż

Polecane posty

Gość potrzebująca porady

witajcie, mam taki problem ale mam nadzieję ze mi w tym pomożecie, otóż mam założone konto w innym banku okazało się że mnie zrobili w konia, wczoraj złożyłam wniosek o założenie konta bankowego w mbanku, ale dziś byl telefon ze starego banku że mój problem się wyjaśnił, a dziś kurier dzwonił z mbaknu że ma umowę do podpisania, odmówiłam ze nie mam dziś czasu, powiedział że zadzwoni jutro, powiedźcie mi czy mogę odmówić podpisania umowy z mbankiem????

Gość malp@
raczej nie

Gość a jakies papiery przyniósł?
o matko, powiedz mbankowi, że się rozmyśliłaś. Właśnie po to są umowy. Jak nie podpiszesz, to umowa nieważna :)

Gość potrzebująca porady
ok ale czy ktoś może mnie zmisuś do podpisania umowy???czy sa jakieś konsekwencje????proszę pomóżcie mi

Gość potrzebująca porady
nie mam żadnych dokumentów chciał do mnie dzis przyjechać ale się nie zgodziłam, bo prawie zadzwoniono do mnie ze starego banku że mój problem sie rozwiązał,

Gość zadzwoń do mbanku i powiedz
że zmieniłaś zdanie i nie chcesz zakładać konta. Nikt cię do niczego nie może zmusić. Jeśli byś już coś podpisała to byłyby konsekwencje, a póki jest to na etapie rozmowy bez twojego podpisu, to co najwyżej mogą cię usilnie namawiać :)

Gość potrzebująca porady
nic nie mam podpisanego, dzięki jestem spokojniejsza.