Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojny z...

problem z..

Polecane posty

Gość przystojny z...

Czesc. Pytanie kieruje do Pan. Jestem przystojnym wysokim 20latkiem, ale jest maly problem, po kontuzji nogi, utykam na noge nie znaczaco, ale delikatnie, co Wy drogie Panie sadzicie o takim facecie, czy przeszkadzaloby Wam to utykanie czy moze jednak nie? prezecje i w ogole mam bardzo dobra ale niestety stalo sie tak jak sie stalo... Dziekuje za odpowiedzi

Gość dove4455
mnie by nie przeszkadzalo jak charakter masz fajny to w ogóle nie ma problemu

Gość hjklkj
a ja mam tez 20lat i troche utykam, mialam operacje na kolano, nie przeszkadza to nikomu

Gość Loretto kissy
Utykanie???to moze przeszkadzac, ale tylko malo wartosciowym pustym lalom. Fajny facet,w ktorym sie zakocham,moze nawet jednej nogi nie miec!!!!z czasem to zrozumiesz, bo jestes jeszcze mlodziutki i twoim rowiesniczkom imponuja inne rzeczy...

Gość jesteś jak dr House
:D

zacznij chodzic w butach do stepowania, bedzie ciekawie

Gość przystojny z...
Charakter,poczucie humoru, a nie przesadzajac ani troche jestem rowniez inteligentny, i nie pisze tego po wlasnych subobkietywnych spostrzezeniach lecz po opiniach ludzi z mojego otoczenia, i rowniez nowo spotkanych osob, lecz czasami jestem niesmialy,a przez to co sie stalo czasami mam obawy ze przez to moge zostac wiele razy odrzucony, lecz jak to sie mowi co Cie nie zabije to Cie wzmocni i tak to traktuje, czasu nie cofne bylo minelo, a Ci co chca mi dopiec, lub innym osoba ktore maja podobne problemu, proponuje od razu skonczyc te marne wywody bo to mnie nie rusza, a pokazuje jedynie Wasz brak taktu, a wcale sie nie czuje przez to gorszy a i tak wiem ze jestem bardziej wartosciowszym czlowiekiem od Was mimo tego co sie stalo w przeszlosci.

Gość nie moim zdaniem to jest
seksowne. O ile poza tym jesteś mężczyzną w każdym calu. Fajnie, jak facet doskonały ma jakąś "wadę" (dla każdego to co innego) - wtedy tym bardziej podkreśla resztę ideału ;)

Gość napewnoo nie
nie sadze zeby to stanowilo jakas przeszkode w koncu kazdy ma jakies wady ale mysle ze nie trzeba sie nimi przejmowac a inni tez moga wtedy nie zwracac na nie uwagi.. :)

Gość przystojny z...
Przejmowac sie tym nie przejmuje, trudno , stalo sie, ja na to wplywu nie mialem, wiadomo ze gdybym mogl cos z tym zrobic , to zrobilbym. To wszystko co napisalem wyzej o sobie to sama prawda, nie mam zamiaru idealizowac siebie,bo po co? natura nie poskąpiła mi ani wygladu, ani inteligencji. Lecz jest tylko ten problem i nie problem, z utykaniem.