Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość adelajda82

Wrózka jako prezent na dzien Kobiet . Hmm !

Polecane posty

Gość adelajda82

Wczoraj byłam u wróżki. jestem jeszcze do dzis w wielki szoku - jak ta kobieta na sam moj widok miała mine. po tym co mi powiedziała na dzien dobry to po prostu siedziałam ale chciała uklęknąć. W moim zyciu przez ostatni rok działa sie tak duzo , ze mozna by opisac to w ksiazce 200 stronicowej. Wszystko co miało miejsce mowiła i wrozyła bez ani 1 pomyłki , to co terazniejszosc przynosi tez sie zgadza , czekam na przyszlosc - bo była bardzo ciekawa. Dodam , ze pojechałam ze wzgledów - by sie dowiedziec czy to ze moje 12 letnie małzenstwo sie rozwaliło jest moja wina. i co usłyszalam , ze wszystkie te awantury i ciagle starcia były po to by mnie z domu wygonic . Bo co sie okazało , ze moj mąz od roku ma kochanke i robil wszystko by mnie z domu wygnać .by nie był winny tego , fakt wyprowadziłam sie bo nie dawałam rady z tzw." damskim bokserem " . Ale jesli to prawda , ze on to robił bo inna wywierała na nim presje . To miej go Panie Boże w swej opiece. nie wiem czy taki prezent w Dniu kobiet był mi potrzebny , ale teraz wiem ze moj rozwod potoczy sie inaczej niz sobie to zaplanowałam- nie miało byc wyciagania brudów . Ale po takich wnioskach kobiety , która mnie 1 raz na oczy widziała to musze postapic inaczej. To był moment dosc przełomowy w moim zyciu i nie załuje - wiec powodzenia dla innych . jesli maja silne nerwy - bo naprawde mnie powaliło.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować