Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przewrażliwiona

obajwy poronienia

Polecane posty

Gość przewrażliwiona

Czy wie ktoraś z was moze jakie objawy towarzysza poronieniu?czy jest to tylko krwawienie czy mozna poronic nie krwawiac?jestem w 2 miesiacu ciazy i nachadza mnie rozne obawy prosze napiszcie jesli wiecie cos na ten temat

Gość uppppppppppppppp
www.google.pl tak trudno ci wklepać w google???????????????????????

Gość asssikkk
moja koleżanka nie krwawiła, nic ją nie bolało, czuła się dobrze. Po prostu poszła na wizytę kontrolną wyznaczoną przez lekarza i dowiedziała się, że nie ma akcji serca. Ale nie martw się na pewno wszystko jest ok :) nie ma co się niepotrzebnie nakręcać. Choć wiem, że różne myśli chodzą po głowie - miałam podobnie chodząc w ciąży i tylko czekałam od wizyty do wizyty, żeby usłyszeć bicie serduszka. Teraz jestem mamą 15 miesięcznego szkraba :)

Gość przewrazliwiona
:)gratuluje!! To prawda rozne mysli nachodza bo kazdka kobieta chce zdrowego bobaska i strach nachodzi ze cos moze sie stac z nim

Gość thaisse80
Jak bylam w ciazy tez strasznie panikowalam przez 1 trymestr. W 2 trymestrze poczulam juz ruchy wiec jak czulam malenstwo to bylam spokojniejsza. Moj gin powiedzial, ze stres tez moze byc przyczyna poronienia wiec polecil mi czytania tragicznych historii a w zwiazku z tym nakrecania sie. Musisz wierzyc, ze bedzie dobrze. natomiast jak czujesz ze cos moze byc nie tak to po prostu dzwonisz do gina i mowisz mu o co chodzi.

Gość asssikkk
dziękuję :D trzeba myśleć pozytywnie i na pewno wszystko będzie ok :)