Gość smierdzacy klocek Napisano Marzec 9, 2011 ups, zapomnialam dodac jedna optymistyczna rzecz ktora mi sie przypomniala - w zaleznosci od szkoly, oni sami znajduja ci miejsce twojej praktyki, ktora jest platna. jesli tak nie ma, to zawsze w takich szkolach maja najlepszy dostep do ofert pracy i do nich zwracaja sie pracodawcy o pracownikow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smierdzacy klocek Napisano Marzec 9, 2011 no to mi przykro...moze to ten credit crunch i zastoj...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zxsdfgh Napisano Marzec 9, 2011 do śmierdzącego klocka: prawa jedynka to +1 a dolna lewa szóstka to 6- :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bareczek 0 Napisano Marzec 9, 2011 Hej;)Moze moglabys cos napisac apropo mojego dylematu;)Zgory dzieki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zxsdfgh Napisano Marzec 9, 2011 z tego co wiem to w klinice gdzie pracowalam zatrudniali dziewczyny a potem wysylali je do rocznego collegu.Normalnie im placili z tego co wiem ok 800pf.Rejestracje w GDC uzyskujesz pół roku od zdanego egzaminu.Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smierdzacy klocek Napisano Marzec 9, 2011 no moja droga nie poszlo ci. prawa gorna jedynka to 1+, a lewa dolna 6 to -6. nie wiem po co chcialas mnie poprawic, bo to co napisalam wczesniej bylo w 100% dobre. sa jeszcze inne oznaczenia, ktore tez sa w uzyciu ale nie bede sie rozpisywac o nich na kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zxsdfgh Napisano Marzec 9, 2011 to chyba ta grypa co mnie powaliła:))masz racje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smierdzacy klocek Napisano Marzec 9, 2011 och grypa! musisz isc do boots'a and throw money at the sitation Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zxsdfgh Napisano Marzec 10, 2011 no i bylam u lekarza,mam zapalenie płuc i to obustronne.To nie grypa:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach