Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AvaGardner

Sex z dwoma mężczyznami, czuję się jak szmata

Polecane posty

Gość jakisGoscOdennymTemacie
trzeba uzywac rozumu i miec jakies zachowanie w zyciu

Gość jakisGoscOdennymTemacie
chyba ktos glupi teledysk obejrzal na mtv gdzie deprawuja mlodziez w teledysku bromance zalosny ten teledysk, deprawuje dzieci, telewizja muzyczna to chlam i pic

Gość mari262
a ja chętnie poznam Panią, której się taki sex podoba...tylko poważne meile. podnieca mnie niesamowicie jak moja dziewczyna jest zaspokajana przeze mnie i tego drugiego. byłem w takiej sytuacj 2 razy.jest dla wszystkich super pod warunkiem,ze sa na odpowiednim poziomie. chetnie stały układ, związek. pozdrawiam. prosze o meile od pań na mari262@interia.pl

Gość prawictwo pospolite141
pewnie to jacys geje .. normalny facet nie wyobraza sobie by jego jajka ocierały sie narzady innego kolesia .

Gość entartula
a ja miałam taki układ na studiach - kolegowałam się z takimi 2 ziomkami i tak jakoś wyszło, że zaczeliśmy współżyć w trójkącie :) mam dość miłe wspomnienia - nawet mąż wie o mojej przeszłości, sam nie był aniołkiem więc łatwo to zaakceptował

Gość ooonnnnaaaa
Hej ja na Twoim miejscu umowilabyms ie z tym kolegą i porozmawiala z nim, poprosila go by przestal sobie zartowac, ze zalujesz tego, itd, zrob z siebie ofiarę , rozpłacz się. Moze sie zlituje i przestanie cie dreczyć. Ja kiedys mialam taka sytuacje prawie, ze identyczną. To było rok temu. Poznałam pewnego chłopaka, bardzo przystojny, ale taki babiarz straszny, krecil mnie niesamowicie, po kilku spotkaniach przespałam sie z nim, potem jeszcze kilka razy. Pewnego wieczoru napisal mi sms zebym wpadla , ze siedza z kolega, na drinka. Poszłam bo nie mialam nic ciekawszego do roboty, wypilismy troche, cos zapalilismy.. On mnie pocałował, za chwile ten drugi sie przysunal , a ten z ktorym sie spotykalam powiedzial zebym go pocałowała rowniez wiec to zrobiłam. Całowałam sie z tym kolega tego chlopaka ( tez nieziemsko przystojny) a ten moj kolega zaczal mnie rozbierac i jakos sie stalo.. Tez w 2 dziurki na raz.. Po wszystkim ustalilismy, ze nigdy nikt sie o tym nie dowie i tak też było, nikt do dzisiaj o tym nie wie. Ja z tym chlopakiem , z ktorym krecilam dalej sie spootykalam, przez 4 miesiace bylismy parą, ale potem ze mną zerwał, powiedzial, ze mu sie znudzilam w łózku, bo był ze mna TYLKO dla seksu. Od momentu rozstania próbował się ze mną kontaktować , ale ja nie reaguje na to. Bylismy na tym samym sylwestrze (duza zorganizowana impreza) chcial ze mna pogadac , ale udawałam ze go nie widze.. Nie wiem czy zaluje, ze ze mną zerwał chyba tak, tak przynajmniej pisze. Ale ja nie chce z nim miec kontaktu... Nie chce byc dla kogos szmatą. Zaluje, ze przespalam sie z 2 na raz.

Gość ale ze co? chcesz upiec
I tyle dobrego, że dupodajki wiążą się z ruchaczami :)

Gość ooonnnnaaaa
Aha Ty ppiszesz , ze on ma 28 a Ty 23 lata, on jest juz starszy, powinien podejscinaczej do tej sprawy niz wysmiewać. Ja miałam wtedy 19 lat jak sie przespałam z 2 . Oni rowniez mieli po 19 lat.

Gość ooonnnnaaaa
28letni facet swoje w zyciu przeszedł, tym bardziej, ze jest przystojny. Dziwi mnie troche jego zachowanie, jak u nastolatka...

Gość ninnaa
Zacofane obrzydliwe prawiczki. Moralizuja, wyzywaja. Jak bede miala ochote to sie przespie z całym osiedlem i gówno was to obchodzi! To jest moje cialo i moge z nim robic co chce!

Gość ale ze co? chcesz upiec
spoko, ale nie oczekuj później szacunku od facetów :D 🖐️

Gość do AvaGardner
widzisz jak to jest po alkoholu :D

Gość ninnaa
No pewnie ja mam nie oczekiwac "szacunku", ale chyba od nieudaczników i brzydali co żadna na nich nawet spojrzec nie chce.

Gość ninnaa
Ludzie zyjcie swoim zyciem, a nie sąsiada..

Gość szaszara
dlaczego odpisujecie na post napisany 2 lata temu ?

Gość jbhjgh
fajnie się odpowiada na temat sprzed dwóch lat :D

Gość jajco w skorupie
ja tam nie rozumiem tylko czemu jak facet ma bujne zycie sexualne to wszystko jest git a jak kobieta to juz szmata? szmata jest osoba ,ktora krzywdzi innych a nie ktora zyje nie robiac nikomu nic zlego pelnia zycia po swojemu. znam takie zwiazki gdzie erotyka jest rozbudowana na roznych polach (w tym kochajace sie malzenstwa z dlugoletnim stazem) i spotykaja sie z podobnymi do siebie ,z ktorymi laczy ich przyjazn i jakos wszyscy maja do siebie szacunek ogromny i nie obnosza sie ze swoimi upodobaniami. ludzie wiecej tolerancji, takie osoby to nie przestepcy, na ktorych trzeba nagonki robic. CZLOWIEK JEST SSAKIEM A SWIAT SSAKOW I ICH WYBOR JEST ROZNORODNY.

Gość cdfdffsdfdsfdfsfsdfsfdsf
Zerwać kontak z tym kolesiem, proste.

Gość cdfdffsdfdsfdfsfsdfsfdsf
jbhjgh fajnie się odpowiada na temat sprzed dwóch lat - Bo wiemy, że autorka od 2 lat siedzi na tym temacie i czeka na odpowiedzi :P🖐️

Gość gość
Jesteś naprawdę wspaniałą dziewczyną i można Ci zazdrościć, że przeżyłaś coś fajnego co nie zdarza się wszystkim, ja podziwiam Twoją otwartość. Nie przeżywaj tego jako porażki tylko stopień wtajemniczenia. A jeśli chodzi o faceta to najpierw pomyśl czy masz ochotę by kontynuować tą znajomość bo to się wiąże z takimi przeżyciami czy też lepiej zakończyć i pozostać tylko ze wspomnieniami i iść dalej.Pozdawiam Stan

Gość xzałamkax
Czuję się okropnie.... Poznałam jakieś 3 lata temu faceta - młodszego kilka lat, spotkaliśmy sie parę razy i uprawiałam z nim seks ( w samochodzie). To był mój pierwszy pierwszy raz z facetem, chociaż miałam wtedy 24 lata. Po tej akcji następne spotkanie - zrobiłam mu loda , parę telefonów z jego strony i kontaksię urwał. Odezwał się ponownie po około roku. Mówił,ze teraz nie odpuści, chce sie spotykać. Zaczęliśmy pisać ze soba duzo, spotkaliśmy sie dwa razy. Na trzecim spotkaniu seks. Dalej mieliśmy kontakt, ale z jego strony to juz tak bez entuzjazmu. W pewnym momencie to zaczęło wyglądać tak, ze spotykaliśmy się raz na 2-3 tygodnie, On przyjeźdzał po mnie, robiłam mu loda i odwoził do domu. Później zachciało mu się seksu analnego, na co też głupia sie zgodziła. Myslałam, że seksem go przywiąze do siebie... To się ciągnęło jakieś 5 miesięcy. Powiedziałam mu, że go kocham, że mi zależy, a On na to, ze nie jest gotowy na związek. W pewnym momencie doszło do tego, że w czwartek spotkaliśmy się, zrobiłam mu dobrze, a w sobotę On idzie za ręke z dziewczyną przez miasto. Jak sie okazało jego dziewczyną. Kontakt On zerwał na jakieś 4 miesiące. Odezwał sie po tym czasie, zaproponował spotkanie tam gdzie zawsze w wiadomym celu a ja się oczywiście zgodziłam. Spotkalismy sie parę razy, spytałam go co z jego dziewczyna a On na to, ze sam nie wie co to było i nie są już razem. Ucieszyłam sie jak głupia, że może coś się zmieni. Było między nami parę spotkań. Jakiś tydzień temu napisał do mnie żebym przyjechała do niego (wiadomo po co) ale ja byłam zajęta i napisałam że nie. Po kilku dniach On dodaje wpis na fb, że z Tamta dziewczyną jest w związku od zeszłego roku..... Masakra czuje się beznadziejnie....Pierszy facet, którego pokochałam, z którym postanowiłam to zrobic... A On mnie potraktował jak jakieś seksusługi. Czuję się jak zero, jak przemysle to wszystko co się działo mam ogromny żal do siebie, nie pociesza mnie nawet to, że to był pierwszy nieudany związek i ludzie uczą się na błędach, bo na pewno wyciągnę z tego lekcje, ale to już za późno. Oni teraz wyglądają na szczęśliwych.. a ja? Czuję się jak szmata, którą On rzucił w kąt. Czuję się winna temu wszystkiemu, że tak dałam się zmanipulować, że On po prostu nie miał szacunku do mnie, ale też mam żal, że nie potrafił tego skończyć, chociaż wiedział że mi zależy i chcę związku a nie takiego czegoś. Mam taki dół, że nie wiem co zrobić... Jak sobie z tym poradzić?

Gość MyślicielXXIwieku
Obrzydliwością jest w najświętszych Oczach Boga, to co uczyniłyście. Jednak dopóki żyjecie, Bóg Was nie potępia. Potępia za to czyny grzeszne, uderzającego w odwieczne, niezmienne i doskonałe Prawo Boże. W szczególności są to grzechy ciężkie, w tym seks przed i poza związkiem uświęconym mocą Sakramentu Świętego.

Gość gość
Mam ochotę na sex telefonik! Jestem młodziutka i ostra, możesz powiedzieć mi wszystko co chcesz, czekam na twój telefon kochanie, jestem Kamila 22lata, czekam na http://sextelefon.twojweekend.com/ zadzwoń i chodźmy się bzykać.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem Ilonka, moją fotkę znajdziesz na http://ero.co.pl/ jestem nimfomanką bez żadnych zachamowań. chciałabym poznać kogoś na weekendowe przygody:)