Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina1808

Brak okresu po odstawieniu Cyprestu

Polecane posty

Gość Paulina1808

Hej! Brałam Cyprest przez okres 3 miesięcy. Wydawało mi się, że dostawałam okres, ponieważ trwał on zwykle 5 dni i był dosyć obfity, jednak zawsze pojawiał się 2-3 dni po odstawieniu tabletek (w przerwie 7 dniowej) a nie zgodnie z terminem, kiedy zaczynałam brać tabletki (z tym dniem, który miał być pierwszym dniem owulacji). Wnioskuję więc, że były to plamienia, które są normalne podczas brania Cyprestu, co zresztą jest napisane na ulotce. Cyprest brałam w celach leczniczych, na trądzik. W tym miesiącu odstawiłam tabletki i zaczęłam brać antybiotyk, gdyż tamta antykoncepcja w ogóle nie pomogła. I nie dostałam okresu! I nie mam żadnych objawów przedmiesiączkowych. Chyba nie mam się czego obawiać? Ciąża nie wchodzi w grę. Była któraś z Was w podobnej sytuacji?

tez brałam Cyprest , tylko w celu antykoncepcyjnym. no i na pierwszy okres czekałam 30 dni, następny był po 28 i teraz 32. wiesz to sa jednak hormony więc zapewne rozregulowały Ci cykl. skoro ciąża nie wchodzi w grę- nie masz się w ogóle czym przejmować tylko spokojnie czekać, słyszałam o przypadkach dłuuugiego oczekiwana na okres po tabletkach więc wiesz. ;) spokojnie.