Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dam się naciąć

dzieci rok po roku

Polecane posty

Gość nie dam się naciąć

Niedługo rodzę. najbardziej chcielibyśmy z mężem załatwić sprawę z dziećmi od razu. przemęczyć się trochę na początku, ale generalnie widzimy same plusy w rodzeniu dzici jedno za drugim. czy są tu mamy, które urodziły dzieci rok po roku? Jak dawałyście sobie radę? jak ciało reaguje na ciążę w krótkim czasie po porodzie. wiem, wiem, jak urodzę to pewnie zmienię zdanie ... :D

Gość lalo..p
wiesz ja ma rok po roku oczywiscie 2 z wpadki,,wtedy rozpaczalam ale teraz sie ciesze bardzo,,ładnie sie bawią ,,jak zalatwisz 2 jedno po drugim masz z głowy,pozniej juz nie chce sie tak wracac do piwuch

Gość a ja jestem zadowolona
Z roznicy 6 lat..Nie wyobrazam sobie rok po roku tym bardziej ze obie mi cienko spaly...A teraz starsza mi pomaga przy mlodszej,ladnie sie bawi,uczy ja wielu rzeczy...JAk dla mnie super !

Gość też mam jedno po 2
I widzę same plusy tej sytuacji, ale nie zgadzam się że się nie chce wracać do pieluch. Mnie się właśnie zachciało :P

Gość maarta_2011
a co powiecie na 4 co 3 lata ja tak mam 2 planowane i 2 wpadki

Gość anna noowa
marta - brawo! dajesz rade?

Gość maarta_2011
wiesz nawet daje mieszkam w bloku wiec omijają mnie narazie ciezsze prace które są gdy sie ma dom( mamy domek wykanczamy i kiedys trzeba bedzie sie wprowadzic ,no ale jeszcze trzeba poczekać)...jedynie co mnie wkurza to ludzie gapia sie i nie wiem czy obgadują czy wspolczuja czy jeszcze nie wiadomo co,,jestem szczesliwa nie cofnelabym czasu

Gość maarta_2011
dzieci są zdrowe za co dziekuje Boziu...dobrze sie uczą a ja jestem 30 letnia mama

Gość azezam
ja mam syna 2 letniego i corke 7 miesieczna czasem jest ciezko ale generalnie super ze roznica wieku jest mala a teraz sie zastanawiam czy moze jeszcze jedno???