Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eee jaka ja glupia hehehe

oglupialam , to napewno :)

Polecane posty

Witam :D:) mysle ze oglupialam ale jestem jakas taka szczesliwa i kocham bardzo :) jestem w 27 tc. i tak mocno czuje ruchy ze bawimy sie z corka czy to nozka czy raczka (nie wiem niestety ) naciskam lekko na brzuch a ona ucieka i znowu pcha ta raczke /nozke:D:D wiem wiem wali mi , nawet nie spodziewalam sie nigdy ze ..... tak mi .....wesolo bedzie :) teraz to juz wogole nie potrafie sie doczekac jej nardzin ,czasu kiedy bede mogla ja calutka wycalowac:D:D:D To tylko tyle :) ale naprawde taka radoche mam ze musialam sie z wami tym podzielic

Gość poryczalam sie
strasznie ci zazdroszcze.ja swoje malenstwo stracilam niedawno ale wierze ze kiedys "oglupieje" tak jak ty :)

oj przykro mi bardzo :( trzymam kciuki napewno ci sie uda i tez tak "oglupiejesz " :)

też tak miałam....już dwa razy :)... szczęśliwego rozwiązania... moja młodsza jutro już kończy miesiąc :D

Gość jfwk[prjombefwk
heh ja tak samo drażnię się z synkiem, on wypycha mi ''coś'' z prawej strony, ja drapię się po brzuchu, lekko naciskam palcem, i za chwilę coś ucieka, i pojawia się po innej stronie :)

jfwk[prjombefwk heh ja tak samo drażnię się z synkiem, on wypycha mi ''coś'' z prawej strony , ja drapię się po brzuchu, lekko naciskam palcem, i za chwilę coś ucieka, i pojawia się po innej stronie o dokladnie tak samo sie bawimy ! :D sobie tak mysle jakie te dzieci w brzuchu sa madre :D ale jak juz wyjda na swiat to takie nie poradne :P dzis podczas kompieli puszczam wode a ona kopala zakrecilam , to przestala , znowu odkrecilam to znowu sie wiercila :D kiedys zapukalam jej 2 razy w brzuch to 2 razy mnie kopla zaraz 3 razy zakukalam a ona 3 razy odpukala :D:D a dziekuje za rozwiazanie , choc jeszcze troche czasu ale czas szybko leciiiii.......... :) caluski dla ciezarnych i waszych dzieciaczkow ;)

Gość analfabetko
Co to KOMPAŁAM :O

Gość analfabetko
KOMPIELI mialo byc*:O

Gość analfabetko
KOPŁA!!!!o zesz kurwa!

Gość przecież pisze, że ogłupiała
:p

o jezu szybko pisalam i bledy looo boze coz za skandal :P:P zlozcie sie dla mnie na slownik :P

ahhh i nie pisze na forum jakiego doktoratu czy pracy magisterskiej wiec darujcie sobie , a jak sie temat nie podoba to poszly sio muchy:P:P

Gość sndcjhbfhuef
tlumaczy sie winny czego ty to dziecko nauczysz:O żenua