Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BRZYDKA DŁOńńń

brzydkie, spocone, sine albo czerwone dłonie. co robić???

Polecane posty

Gość BRZYDKA DŁOńńń

Niewiem co robić... mam brzydkie dłonie. Nie zawsze bo np. w tym momencie nie jest źle ale przez znaczna wiekszosc czasu wygladają okropnie. Przeważnie jak jestem gdzies miedzy ludźmi. Ciągle mi się pocą ( przypuszczam, że troche na tle nerwowym bo jak jestem sama to nie), są czerwone, takie pomarszczone, albo sine. Same dłonie bo ręka jest już normalna. Używam kremu do rąk ale to nie jest łatwe gdy tak często są mokre od potu;/ Do tego palce wydają się być takie grube. :O macie jakies sposoby? dodam jeszcze, że paznokcie nie dodają im uroku. a mam dopiero 20 lat...

Gość BRZYDKA DŁOńńń
up

Gość dzien dobry przegrańcy
Zapisać się do klubu sobowtórów Wokulskiego. :classic_cool:

Gość khymkhymkhym
http://www.forumdermatologiczne.pl/forum/vt,10,21,26514,0,czerwone-dlonie Tyle znalazlam. Ja swojego czasu mialam przemrozone i wtedy w cieple robily sie czerwone. Moczylam w soku z kiszonej kapusty i lekko ogrzanej oliwie z oliwek. Problem zniknal ale trwalo to kilka lat. Acha i tez uzywalam kremu nagietkowego - nakladalam spore ilosci na noc i na to rekawiczki i tak spalam. No wiec wytrwalosci - mysle, ze teraz jest nieco latwiej ;)

Gość khymkhymkhym
Acha - szalwia ogranicza wydzielanie potu, moze pij wywar i przemysl tez co jest przyczyna tego, ze wsrod ludzi tak sie pocisz - moze warto jakies zajecia relaksujace, cos na wyciszenie emocji? Nawet wizyta u psychologa jesli pomoze, to dlaczego nie? Jakas przyczyna musi byc. Pozdro :)

Gość cdsswdsadfd
fdsfdsa