Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uderzonaŻona

Uderzył mnie...

Polecane posty

Gość przestań już wyliczać
co ON TWIERDZI bo to jest nieważne on niech sobie twierdzi a ty uciekaj od niego

niedaj pomiatac soba, zwlaszcza facetowi!!! taki typ faceta ktory tu opisalas to sie nigdy niezmieni on jest jak czlowiek z ery kamienia lupanego, taki dominujacy samiec ktoremu wszysko wolno Uciekaj jask najszybciej z tego malzenstwa!!!!!

Gość po choooolere
o tym piszesz jezzeli i tak go nie zostawisz.bedziesz miala tysic wymoweg od "co ludzie powiedza" do "zmieni sie" az cie ZAMĘCZY wszyscy się wiążą,zawieraja zwiazki malzenskie,zdradzaja,boja sie a ptem na kafe wszyscy nieszczesliwi bo im zle! czy wy wszyscy naprawde wierzycie w komedie romantyczne,motylki w brzuchu,polaczone połowki serc?...ja sie tu tylko kieruje waszymi rozmowami zza malzenskich drzwi.KTOS MI W KONCU OPOWIE O SZCZESCIU JAKIE GO SPOTKALO W MALZENSTWIE?

Gość psychopatia pl
Twoj maz to kolejny z grupy psychopatow. Chcesz sie zapisac do naszego klubu? :-) Kolejna "klasyka westernu" cholera jak te typki powstaja ? sami sie mnoza? http://quantumfuture.net/pl/psychopath_2.html Biez rozwod jak najszybciej. Aha - i zglos to na policje - jak najszybciej! oraz do ktorejs z tych organizacji - dane sa w topiku na tym portalu - na pewno znajdziesz.

Gość psychopatia
Musimy zalozyc klub kobiet z psychopatycznych zwiazkow. Jak oni powstaja swoja droga? rodza sie tacy? Moj byly mial przynajmniej tyle na "usprawiedliwienie" ze byl z patologicznej rodziny. (on sie nie usprawiedliwial z niczego -to JA go sprawiedliwialam gdy mnie wyzywal dusil i gdy ogladal sie za innymi) Jaka jest rodzina Twojego -mam nadzieje ze juz nie dlugo- Meza?