Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klomper

Prośba o interpretację wyników

Polecane posty

Gość Klomper

Witam, podsyłam link do wyników badania krwi z toksykologii. Dostałem już skierowanie do przychodni chorób zakaźnych. Czy na podstawie wyników możecie napisać w jakim kierunku będą robić kolejne badania? Czego się spodziewać? Dodam, że od kilkunastu lat zmagam się z szeregiem uciążliwych objawów chorobowych, ale nie będę się rozpisywał. Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam

Co to za szyfry:P?Gdyby to było normalnie po chemicznemu wzór to bym wiedział:P.Ale generalnie mogę to na wszelki wypadek polecić: http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263# :classic_cool:.A czy masz plomby z rtęcią:O? A na mikroby polecam nadtlenek wodoru:classic_cool:.Tylko nie przesadzić z ilością i steżeniem:classic_cool:.Mi po 1 dawce gorączka zdechła:D.Ale najprawdopodobniej to problemy spowodowane zasyfionym żarciem:O.

Gość na leku
CMV oznacza wirusa cytomegalii a IgG- klasę przeciwciał, u ciebie ich podniesiona wartość świadczy o reakcji obronnej organizmu w zakażeniu tym wirusem. Toksoplazmozy nie stwierdzono.

Gość Klomper
No dobrze, ale co to w konsekwencji oznacza? Coś mi w końcu jest, czy stwierdzono ze organizm z tym wszystkim walczy i na tym się wszystko skończy?

Gość na leku
przeczytaj o leczeniu cytomegalii

Gość Klomper
Trochę poczytałem, ale jakie to ma znaczenie pod moim kątem? Podana przez Ciebie wskazówka - fakt, jest to choroba wirusowa, ale ostatecznie wszystko sprowadza się do ciężarnych kobiet, nie ma nic o innych przypadkach..

Gość Klomper
up