Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co się dzieje w tym kraju??

5-letni Szymon katowany przez matkę. Słyszałyście?

Polecane posty

Gość co się dzieje w tym kraju??

Dziś pierwszy raz usłyszałam o małym chłopcu bitym przez matkę, która wyzywa chłopca, maltretuje psychicznie i fizycznie (m.in. oblewa go gorącym mlekiem!). Ojciec dziecka, który aktualnie rozwodzi się z tą kobietą nagrał te sceny pozostawiając w domu dyktafon. Prokuratura i policja nic nie robi w tej sprawie. Ja po przesluchaniu pierwszych minut musiałam wyłączyć bo nie byłam w stanie dłużej słuchać płaczu bitego dziecka błagającego by przestała :((( Podaję link do strony w której ojciec się wypowiada oraz do zamieszczonych nagran na youtube: http://forumprawne.org/prawo-karne/196838-jestem-ojcem-5-letniego-szymona-mezem-matki-znecajacej-sie-nad-nim-prosze-o-pomoc.html http://www.youtube.com/user/RatujcieSzymona#p/u Co robić? To jakaś paranoja?

Gość ladyosa
widziałam w wiadomosciach, do teraz sie we mnie gotuje. Jak mozna???????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość zszokowana ta suka
a powiedzcie czy ta meczarnia tego dziecka sie skonczyla? czy ta powiedzmy matka(choc na te miano na kurwa nie zasluguje) zostala ukarana? ja tez to sluchalam i lzy sie cisna do oczu jak mozna bic dziecko ktore sie zanosi od placzu i blaga zeby nie bila zeby mu krew nie laciala, wogole nie wyobrazam sobie jak mozna bic dziecko, kazdej mamie napewno zdarzylo sie kiedys dac klekkiego klapsa i jakie sie ma potem wyrzuty sumienia ze nie powinno sie tego robioc, a ta kobieta? jak ona wogole tak moze mi sie to poprostu w glowie nie miesci. Mam nadzieje ze te dzieciatko pod opieke wezmie ojciec i ze ta matka nie wyprala mozgu temu dziecku(byl tez fragment rozmowy jak matak buntuje dziecko przeciwko ojcu)Tragedia a jeszcxze gorsze ze takich bitych , katowanych dzieci sa miliony i nie mozemy im pomoc

Gość ja matki nie bronie
ale ojciec sie gorszym sukinkotem wydaje. Wyglada i wypowiada sie tak jakby zależało mu na dokopaniu zonie a nie na dziecku. I nie do konca jestem pewna czy te nagrania nie są preparowane tak żebyśmy słyszeli to co mamy usłyszeć czyli żeby potwierdzały wersję ojca. Bo na logikę jesli matka polewa dziecko gorącym mlekiem to to dziecko ma potem ślad, ranę, a w domu kobiety była interwencja z MOPSU i dziecko nie miało żadnych śladów znęcania się fizycznego. Może tam chodziło o co innego a nagranie zostało tak powycinane i poskładane ze wyszło jakby matka się nad dzieckiem znęcała.

Gość No masakra z tą matką....
ale zauważyłayście jak małe jest zainteresowanie tym tematem na forum? Kot i husky wzbudzają wieksze zainteresowanie niż dzieciaczki;) Cóż taka mentalność... Gdybym mogła, sama przygarnęłabym te biedne dzieci do siebie:) Jak już ktoś wyżej pisał- czasem zdaża się na dziecko wrzasnąć, ale lać je i słuchać jak dziecko krzyczy "mamo nie bij, zeby mi tylko krew nie leciała"... Ryczeć się chce...

Gość No masakra z tą matką....
Spreparowane nagrania? Nie rozbrajaj mnie.

Gość ja matki nie bronie
Nie wiesz do czego ludzie są zdolni? A tam idzie o kase i nic ponad to. Ojciec jest bankrutem został z niczym, matka ma restauracje. On chce ją udupić i biznes przejąć zeby mieć pieniadze. Jakby mu na dziecku zależało to już dawno by chlopca zabrał i jakby na prawdę mial dowody, a on gówno ma. Jakieś nagrania, które nawet prokuratora chce dokładnie sprawdzić bo w nie nie wierzy do końca. Co za problem spreparować takie nagranie? Kobieta faktycznie mogła różne rzeczy powiedzieć. Płacz dziecka można raz nagrać i podstawiać ciągle, sytuacje wyrwane z kontekstu. To na prawdę nic trudnego, a patrząc na tego ojca wcale bym się nie zdziwiła gdyby tak było. No bo na logikę mąż wam leje dziecko i znęca się nad nim, oblewam wrzątkiem a wy sobie to nagrywacie na dyktafon i do netu wrzucacie? Bo ja to bym dawno dziecko zabrała, a i policja by zareagowała. U sąsiadów byla jedna jedyna awantura wezwaliśmy policję i mają niebieską kartę założoną, sąsiad ma. Policja w takich sprawach się nie cacka, szczególnie, ze teraz znęcanie się nad dziećmi jest bardzo napiętnowane i nagłaśniane, a tu wszystkie organy, cała władza się wypowiada, ze sprawa nie jest jednoznaczna a to znaczy że coś jest na rzeczy.

Gość mi też się to wydaje cokolwiek
dziwaczne. Oczywiście nagranie mną też wstrząsnęło, z pewnością dziecko nie powinno być z matką, ale czy powinno być z ojcem? Nie znam tych ludzi, więc nie mam prawo do osądów, chcę tylko podzielić się wątpliwościami: 1. Facet żył ileś tam lat z żoną. Czy ona nagle w momencie rozwodu lub tuż przed zaczęła się znęcać nad tym dzieckiem? A jeśli nie, to co ten ojciec robił wcześniej? 2. Ojciec rozwodzi się, ale jeszcze nie jest rozwiedziony, więc spokojnie ma prawo zabrać dziecko. A on zbiera dowody kosztem cierpień własnego dziecka niczym fotograf National Geografic, który widząc sępy krążące nad umierającym z głodu niemowlęciem najpierw fotografuje, potem ewentualnie pomaga. 3. Prosi o pomoc internautów z youtube. Może to bardzo prosty człowiek. Ok, szukał wcześniej pomocy u profesjonalistów. Ale czego on od tych internautów oczekiwał? Przecież nie odnalezienia sprawcy, jak w przypadku psów i kotów to było. Do mediów mógł zgłosić sprawę sam. Niemniej jednak sytuacja jest straszna i jakie nie byłyby motywy, dobrze, że mały znajdzie się w końcu gdzieś indziej.

Siedze i rycze jak bobr. Jka mozna tak traktowac wlasne dziecko. Ja bym ta suke normalnie zabila. Zaluje ze to ogladnelam :( nie bede mogla w nocy spac. Wyobrazcie sobie co to dziecko przeszlo do tej pory :( ile bicia musialo zebrac od tej kurwy. Mam nadzieje ze odpowie za to wszystko.

Gość monika 55555
jak dla mnie to ona jest sflustrowana ,chora z nienawisci do meza bylego szmata ,ktora probuje kosztem dziecka zrobic na zlosc bylemu mezowi.pomoc dobrego psychiatry jest niezbedna.ona jest zla ze ja zostawil i wyzywa sie na dziecku.straszne to.posluchalam wszystkich tych nagran.ciezko przejsc po tym tak normalnie do porzadku dziennego

Gość karina podolska mama6
mozecie podac link gdzie widac tego ojca dziecka, tzw twarz, jak mowi ???

Gość Oooo losie
09:18 [zgłoś do usunięcia]Jagoda369 Siedze i rycze jak bobr. (.......) Czy ty jagoda jesteś normalna?? Ryczec jak bobr? Ja rozumiem szkoda dzieciaka ale aż tak????

Gość Katowane .
To trochę przesada. Ona najbardziej mordę darła ale bez przegiecia -katowala? Sluchalam tego i wydaje mi się to nagranie spreparowane... A tatuś dobry nagrał i co wiecej zrobił? Bo mi by serce pękło jakbym słyszała jak mój mąż tak traktuje moje dziecko. Wpadlzbym w furie i chyba bym go zatlukla za to!

Gość Toz tj
Mocno naciągane. I tyle.

Gość Słyszałyście?
Słyszałyście?

Gość Bert Power
tak słyszymy to juz od 3 dni

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4769411 i tylko jedna odpowiedz . i to swiadczy o jednym . każdy sie oburza juz po . jak ja słyszałam ,że z bloku obok dzieciak co wieczór ryczy , krzyczy , i słyszałm wydzierającego sie ojca , to sie nie wahałam . i dobrze zrobiłam. interesowałam sie sprawa , i wiem ,że to nie był pierwszy raz , tylko zmienili adres . matka sierota , drobniutka ,sama tez dostawała nie raz. Ludzie sie boją nie jestem kapusiem ,ani nadgorliwa sasiadka , sama mam problemy . i nie chcaiałabym ,żeby ktos sie wtrącał jesli sama potrafie wszystko jakoś poskładać . ale kiedy juz kobieta nie ma siły i słysza to inni ,że jest bardzo zle- to trzeba .....................................

Oooo losie 09:18 [zgłoś do usunięcia]Jagoda369 Siedze i rycze jak bobr. (.......) Czy ty jagoda jesteś normalna?? Ryczec jak bobr? Ja rozumiem szkoda dzieciaka ale aż tak???? " A dlaczego mam nie plakac??? Twoim zdnaiem mam si pewnie litowac nad porzuconym pieskiem lub kotkiem ale jak sie dziecku krzywda dzieje to juz mam przejsc nad tym do porzadku dziennego , tak? Nie wiem czy to nagranie jest spreparowane ale jak slysze specyficzny placz dxziecka ktoremu ewidentnie sie wtedy krzywda dzieje to jest mi cholernie zal. Ja tez czasem krzycze na wlsne dziecko ale nigdy takim tonem jak robila to ta matka. to nagranie jest dla mnie traumatyczne i zaluje ze tego sluchalam.

Gość Jagodo imbecylko
Temu dziecku twój płacz nie pomoże idiotki lepiej rusz dupę i zrób coś dobrego w zyciu a nie siedzisz i kurwa ryczysz jak bobr!

Gość gorliwa
jeżeli klniecie na forum to nie jesteście lepsi od matki szymona aa ta pani z forum jagoda to nie wiem po co pisze jesli sama na swoje też krzyczy

Gość Może i klniemy
Ale to nie znaczy ze znecamy się nad dziećmi.ta pani jest znerwicowana to słychać pewnie ma powód bo jej mezus nie jest lepszy. Nagrał to żeby się na niej zemścić a wcale nie o dziecko tu chodzi . Jak sami slyszycie w nagraniach dziecko nie chce do ojca chce być z matka . Nagranie nie pokazuje całej prawdy.

Jagodo imbecylko Temu dziecku twój płacz nie pomoże idiotki lepiej rusz d**ę i zrób coś dobrego w zyciu a nie siedzisz i k**wa ryczysz jak bobr!" sluchaj pusty debilu, pewnie twoim zdniem powinnam wsiasc w auto , jechac tam i spuscic tej babie wpierdol? Czy jak? Jacy to niektorzy sa tepi na tym kafe to az slow szkoda:P

Gość Sizilena
napiszę tak, to jest horror, ja mam zaczęte 23 lata mam córeczkę 17miesieczną, zaszłąm w ciążę bardzo młodo, ale córcia jest dla mnie największym skarbem, wiadomo dziecko potrafi czasem zdenerwowac ale nie do takiego stapnia, żeby bo tak bić, ta chora psychicznie baba nie jest matką!!!!!mama to brzmi dumnie, a ona zasługuje na najgorszą karę, lecą mi łzy tak mi tego kochanego dziecka żal

Gość Jagoda uspokoj sie
Twój płacz nie jest nikomu potrzebny. Jesteś wredna .