Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arcia54

czy dostajecie prezenty od swojego chlopaka bez okazji?

Polecane posty

Gość Arcia54

Pytam z ciekawosci bo ja jestem z chlopakiem 2 lata i prezenty dostaje podczas jakiejs okazji np urodzin.Czasem zabiera mnie gdzies do lokalu...I jak myslicie dlaczcego faceci kupuja prezenty, czy zeby sprawic przyjemnosc dziewczynie , a moze zeby jej sie przypodobac?Czy bedac na zakupach z chlopakiem, on mowi ze czesto jest cos za drogie i kupuje towar z nizszych polek lub szuka czegos markowego z promocji swiadczy o jego dobrym gospodarowaniu pieniedzmi i oszczednosci albo razczej skapowosci?Dodam ze do biedakow nie nalezy.

Gość bhbhjb
tak dostaje zazwyczaj kwiaty , jesteśmy razem 16 lat :)

Gość dostaję
słodycze, alkohol, biżuterię, kwiaty, ciuchy, różne

Gość Arcia54
czyba nikt nie dostaje :p

Gość bebokbleble
wybralam sie kiedys z facetem do centrum handlowego i nakupowal sobie ciuchow w cholere jeszce z promocji,a ja sie tylko przygladalam i zalowalam ze nie moge sobie pozwolic na ciuszki,ale pozyczyl mi kase na spodnie a potem sie upomnial o zwrot za nim ja zdazylam wyjsc z inicjatywa oddania heheh

To chyba dobrze o nim świadzczy, że nie szasta pieniędzmi, żeby Ci zaimponować ale zachowuje się jak normalny chłopak, który zna wartość pieniądza

Gość dostaje bez okazji prezenty
i okazyjnie takze;) Prezenty te sa dosc kosztowne, ale nie bede juz pisac o tym, bo zaraz ktos mi zarzuci, ze sie chwale:P Moj facet jest rozsadny jesli chodzi o finanse, ale nie skapy i nie kupuje towarow z dolnej polki, nie czyha na promocje. Ja uwazam, ze trafil mi sie chyba wyjatek jak tak poslucham i poczytam innych:D

Gość a czy Wy dajecie swoim
partnerom prezenty bez okazji??

Gość katekatekate
Ja dostaje nawet bez okazji. Moj maz tez jest sknera jesli chodzi o wydawanie na siebie, ale on mial ciezko gdy byl mlody, rodzice nic mu nie dawali. Musial pracowac, dziennie studiowac i tylko z tego sie utrzymywal, wiec czasami mi opowiada, ze nawet na jedzenie nie mial, nigdzie nie mogl isc z kolegami, bo nie mial pieniedzy. Dlatego on bardzo pieniadze szanuje i nie wydaje na glupoty. Chociaz teraz by mogl, bo dzieki temu ze mial trudne poczatki teraz mu sie super powodzi i ma pieniadze. Jedynie mnie niczego nie wydziela, na wszystko pozwala, i rozpieszcza. Zazdroszcze mu tej zaradnosci zyciowej, bo ja zawsze bylam rozpuszczna najpierw przez rodzicow, teraz przez meza i przez to sama nie mam takiego zaparcia w dazeniu do celu. Wiec go tak od razu nie oceniaj, sa rozni ludzie, rozne rzeczy im sie w zyciu przydazyly.

Gość dostaję
oczywiście.

Gość Arcia54
Dodam jeszce ze lubi sie rozliczac nawet z glupiej zlotowki co mi sie zbytnio nie podoba bo on mi jak jest dluzny to ja sie nie lubie upominac i tez nie zalezy mi natym zeby mi oddal 3 zl.Pare razy specjalnie sie upomnialam bo zauwazylam ze chce sie rozliczas ale sam zapomina o swoich dlugach ale o moich pamieta.

Gość katekatekate
Arcia54 skoro ten twoj jest taki wyliczony, a o swoich dlugach zapomina, to nie wrozy na wasza przyszlosc nic dobrego. Ale powodzenia zycze

Gość dostaje bez okazji prezenty
ja nie daje prezentow swojemu w ogole, bo mnie nie stac na to co on chcialby dostac i dlatego te rzeczy kupuje sobie sam

Mi mój chłopak bardzo często robi różnego rodzaju prezenty, często bez okazji, dlatego nawet gdy na urodziny nie dostane prezentu, to nie robie mu wyrzutów, bo wiem, że i tak kilkanascie razy w roku o mnie pamietał :) a czy ja mu robie prezenty... raczej nie. Po pierwsze, że nie bardzo mam na to fundusze, a po drugie, wiem, że to co ja mu kupie nie bedzie mu sie podobało... Mamy inne gusta... Choc czasami kupuje mu bez okazji różne drobiazgi.

Gość gość
Dostałam 5 letnie auto bez okazji od chłopaka z którym jestem 3 lata