Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inn.

Studenci- gdzie pracujecie?? Jak wam się udało znaleźć pracę na niepelny wymiar?

Polecane posty

Gość UniversalAgent
Jesteś studentem i szukasz pracy, która pozwoli Ci zdobywać cenne doświadczenie? Chcesz się ciągle rozwijać biorąc udział w specjalistycznych szkoleniach? Lubisz kontakt z ludźmi i jesteś komunikatywny? Jeżeli na wszystkie pytania odpowiedziałeś pozytywnie, mamy dla Ciebie dobrą wiadomość ta oferta pracy skierowana jest właśnie dla Ciebie! Aktualnie poszukujemy do pracy w siedzibie firmy w Krakowie osób na stanowiska: - Konsultant telefoniczny - Negocjator telefoniczny Windykator - Lider projektu/supervisor Sprawdź, co możemy Ci zaoferować, wyślij CV i dołącz do naszego zespołu! www.universalagent.pl

Gość a mnie śmieszą
ja jeszcze 5 lat temu studiowalam dziennie na 2gim roku i pracowalam. na 4tym roku mimo ze godzin na studiach mialam mniej to pracy znalexc nie moglam. ale mniejsza o to :) mam propozycje pracy dla osob z gdanska, lub tez prace zdalna. jesli sa chetni to pisac :)

Ja pracuje jako hostessa na umowę zlecenie. Pracuję tylko w niektóre weekendy. W listopadzie zarobiłam 240 zł (2 weekendy), a w grudniu 120 zł (1 weekend). Gówniane pieniądze, ale lepsze niż żadne. :D :D :D W sumie to więcej kasy nie potrzebuje, bo pieniądze na życie i niektóre dodatkowe wydatki dostaję od ojca.

Gość Madame Czkawka123321
Ja studiuje dziennie i nie pracuje. Mam 23 lata i jestem dopiero na 2 roku. U mnie na roku część osób pracuje w sklepach, pubach, call center. Ja jednak nie pracuje bo wtedy nie miałbym już na pewno tyle chęci na naukę, ale też mi sie nie chce, bo nie brakuje mi pieniędzy. Boję się tylko, że po studiach nie znajde pracy. Studiuje ekonomie, a nie chce wyjeżdżać do pracy za granice

Gość a moja sytuacja wygląda tak...
że studiuje dziennie na 5 roku i zaocznie na 2 do tego jest nianią Vip-pracuje dla jednej rodziny, posiadam samochód do dyspozycji, wyżywienie, niezła pracę, pracuję po zajęciach-na 5 roku mam tylko 2 dni, w wolne weekendy także pracuje i w pozostałe dni wolne

Gość anitamanitu
ja mam 22 lata i pracuje od 18 roku zycia w tamtym roku zarabialam w przedziale 3500-6500 na magisterke sie nie wybieram szkoda czasu , jestem na etapie szukania sensu zycia :p

Wiem z doświadczenia, że ciężko znaleźć pracę jako student zwłaszcza jak nie chcesz pracowac ficzynie, a wtedy zostaje tylko call center. Ja zgłaszałam się na praktyki, staże to później pracodawca inaczej na mnie patrzył. Ostatnio zainteresowałam się agencjami pracy i skontaktowałam się z tą http://www.itcgrupa.pl, mają dużo ofert pracy i konsultanci załatwiają wszystko. Nie wyobrażam sobie teraz pracowania w MC Donald czy jaka konsultantka :p Ogolnie warto pracowac w mlodosci bo pozniej przesciagaja nas ci, ktorzy rowniez nie marnowali czasu.

Gość Ankakaka
Na pierwszym czy na drugim roku studiów ciężko jest znaleźć pracę związaną z przyszłym wykształceniem… wiadomo – brak doświadczenia i odpowiedniej wiedzy. Oczywiście, można załapać się na jakiś darmowy staż, jednak z czegoś trzeba żyć :) Jestem teraz na darmowych praktykach ze studiów, a dodatkowo dorabiam sobie wypełnianiem ankiet w internecie przez platformę epanel.pl. Zarobek jest łatwy i przyjemny :P A wszystko oczywiście online.

Gość marcinolkinol
Staż (szczególnie płatny) do bardzo dobre rozwiązanie na początek studenckiej kariery :) Do tego jest przecież mnóstwo ofert pracy, które pozwalają na zarabianie pieniędzy online! Ja w czasach studenckich postawiłem przede wszystkim na wypełnianie ankiet przesz epanel.pl, zresztą mnóstwo moich znajomych z akademika robiła to samo :P Bardzo przyjemna robota.

Gość gość
Ja studiuje dziennie i dorabiam sobie pracując zdalnie.Korzystam z ofert pracy na stronie pracuj-online com.Mają nawet w kategoriach zakladkę "praca dla studenta"!

Gość gość
O dzięki za namiary!Zaraz obczaje sobie tę stronę bo właśnie też poszukuje pracy i najbardziej pasowałaby mi praca online.

Gość kasia4992
Ja polecam poszukać na stronie https://pracaonline.net ;) Też miałam problem żeby znaleźć coś, co pozwoli mi pogodzić pracę ze studiami.