Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczonyyy

Jak to jest zakleszczyć się?

Polecane posty

Gość niedoswiadczonyyy

Może ktoś woogle opisać jak to sie dzieje że podczas stosunku można sie zakleszczyć i nie ma innego wyjscia jak dzwonić po erke;:D

podobno wystarczy wbić szpilke w udo dziewczyny i kleszcze puszczają :D ale nie wiem czy to dział, pewnie tylko jakiś zabobon :P

Gość -----------.............
z psem się zdarza :classic_cool:

..i podobno jest inne wyjście, trzeba wbić szpilnę w d*pę :D

kinky moim zdaniem to nie musi być zabobon, taka szpila znienacka może rozluźnić natychmiast :P Zawsze to lepsze niż zastrzyk, bo nieciekawie niby po nim jest... Wszystkie mięśnie puszczają, łącznie ze zwieraczami.

Gość niedoswiadczonyyy
Sam sie pierdol z pekińczykiem. A z tą szpilką to nie zawsze dobry pomysł bo nie każdy sie kocha ze szpilką w razie czego. Ale lepsze to niż erka:D

Gość zdarzyło się to kiedyś
mojemu znajomemu i jego żonie. Dzisiaj facet ma z 65 lat. Zakleszczył się z żoną, nie obyło się bez lekarza i zastrzyków. Jako, że miasteczko małe, to huczało od plotek. A czy to możliwe? - A jakże! Mięśnie pochwy są tak silne jak dłoń. Zaciśnijcie z całej siły pięść na fiucie w stanie erekcji, u jego nasady- to mniej więcej takie uczucie :)

zakleszczyc tak sie w toalecie na basenie :D albo w klubie. Mój profesor mawiał ze każdy facet powinien mieć przy sobie szpilke :P