Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toznowujaxxx

KULE SIE ZE STRACHU, ZACZYNAM MIEC PROBLEMY Z ODDYCHANIEM!!!

Polecane posty

Gość jhbgvfcdx
Jasne ja rozumiem ze ciezko sie przelamac. Tobie sie wydaje ze jestes dziwna i oryginalna ze swoim problemem ale psycholodzy takich przypadkow maja na peczki wiec nie masz sie czego wstydzic. Przeciez wlasnie od tego sa takie organizacje i psycholodzy... Twoj facet jest popieprzony i nie wiem jak mozesz myslec ze on jest kochany :o On Cie niszczy. W zwiazku musi byc bilans dodatni zeby byl udany. Dla obu stron. Jesli Ty masz ciagle doly,leki i boisz sie wlasnego cienia to nietrudno zauwazyc ze u was bilans jest baaaardzo ujemny. To toksyczny zwiazek i im predzej zaczniesz cos z tym robic tym predzej odetchniesz w koncu z ulga i przestaniesz sie bac wszystkiego wokol.

Gość psychopatia
Przepraszam za ten adres. nie dziala juz bo jest stary i dawno go nie uzywalam. Powiedzialas ze "dlugo bedziesz sie DAWAC przekonywac" hm Twoja sprawa. nikt Cie przekonywac nie bedzie. Najwyrazniej jeszcze na razie nie zrobil Ci nic co by Cie dostatecznie mocno przekonalo. Jestes kochanier potwierdzeniem starego przyslowia ze KAZDY MUSI SIE UCZYC NA WLASNYCH BLEDACH. A JA NIE POWINNAM SIE WTRACAC W NIE SWOJE SPRAWY. za jakis czas twoj ukochany psychopata zacznie sie nad toba znecac fizycznie. Skad wiem? Bo to przez co przrechodzisz teraz ja przechodzilam pare lat temu. Znam scenariusz. Dlaczego taki powtarzalny scenariusz? Bo mezczzna ktorego tak kochasz ze az ... jest bardzo poaznie chory psychicznie. Czy mozna mu pomoc? Nie slyszalam o przypadkach WYLECZENIA psychopatii. obawiam sie ze psychopata sie po prostu jest i staje sie coraz gorszym w miare uplywu lat. Ale jesli tak bardzo go kochasz ze nie mozesz bez niego zyc to miej nadzieje ze jego przypadek jest inny. Ale tez przygotuj sie na to ze musisz byc silna. CZeka cie wiele wyrzeczen jesli chcesz go leczyc. Ale najwyrazniej juz zaczelas sie wyrzekac. Wyrzekasz sie powoli samej siebie. nie wiem czemu to robisz. Przeraza mnie to. Jest chore. Mam nadzieje ze gdy po raz pierwszy Cie pobije to ciut zmadrzejesz i przestaniesz sie obawiac organizacji stworzonych do pomocy a zaczniesz sie obawiac o swoje zycie. Trzymaj sie cieplo. I powiedz mi szczerze - czy to co TY do niego czujesz to naprawde MILOSC?

Gość psychopatia
Jesli jestes za granica i mowisz po angielsku to kontakt z ktoras z tych organizacji mozesz ograniczyc na poczatek do kilku pytan - po prostu sprawdz jakie sa mozliwosci. Nie musisz przeciez opowiadac detali. Wystarczy ze powiesz ze zyjesz pod jednym dachem z osoba ktora cie psychicznie upokarza i chcialabys ottrzymac jakas porade. Jesli nic Ci nie powiedza trudno. Ale jak mowi inne przayslowie - KTO PYTA , NIE BLADZI. Wazne zebys sie ruszyla z tego zludnie cieplutkiego dolka i zaczela zyc pelnia zycia. Czy naprawde uwazasz sie za dodatek do czyjegos meskiego ego? Za material do "robienia dobrze", robienia zakupow, bycia psychicznym workiem treningowym i emocjonalnym kiblem? Watpie. Zadna istota ludzka nie czuje sie w takiej roli dobrze.

Gość toznowujaxxxx
Na kolacje mu zrobiłam frytki w sosie z gówna, do picia kocie szczyny, a on mi: CO ZA GOWNO MI TU DAJESZ !! A TEN NAPÓJ TO JAKIEŚ SZCZYNY I SMIERDZĄ KOTEM!!! jestem juz poważnie załamana :(

Gość psychopatia
eeeee? que? que es esto?