Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aszal

Babcie...

Polecane posty

Gość aszal

Jak wygladaja kontakty Waszych dzieci z babciami?? u nas jedna wiecznie w pracy-ale jak już wpadnie z wizytą to na maxa zajmuje się wnukiem. a druga-brak słów..mieszka z nami w jednym domu-ma osobne wejście, ale to zawsze mały do niej chodzi (ma 3lata). ani razu go sama nie zawołała, nie wzięła na spacer, nie zaproponowała pomocy. nie pracuje,wstaje koło południa,ma czas...czasami jest mi przykro,jak widzę inne babcie z wnukami,a nasz synek tylko z nami....

Gość Hava
moj synek bedzie niestety choany bez babci i dziadka. moj ojciec i tesciu nie zyja. z moja mama sie nie odzywam i nie odwiedzam jej. a tesciowa to kawal jedzy. tesciowa mieszka w tym samym domu co my. dlugo staralismy sie o dziecko i wreszcie sie udalo. kiedy moj maz jej powiedzial zareagowala spokojnie bez emocji. nie gratulowala nam, zmienila temat i zajela sie swoimi sprawami. ktoregos razu miala goscia a ja akurat u niej bylam, ten jej gosc spytal sie jej czy cieszy sie na przyjscie wnuka, ona wzruszyla ramionami i powiedziala ze jej to obojetne. nie rozumiem jednego: dlaczego babcie kochaja bardziej dzieci swoich corek niz synow?