Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość paulita1

Potrzebuję rady i pomocy...

Polecane posty

Gość paulita1

Witam Was wszystkich. Potrzebuję rady odnośnie sytuacji, w której się znalazłam. W sierpniu zeszłego roku wzięłam ślub, byłam wtedy w 5 m-cu ciąży. Ogólnie bylismy szczęśliwą parą i wszystko ukladało się dobrze. Po ślubie zamieszkaliśmy u teściów. Nie czułam się tam do końca dobrze ale dni jakoś leciały. Po miesiącu wszystko zaczęło się sypać. Mój mąż kogoś poznał i zaczął utrzymywać znajomośc przez gg... z dnia na dzień było coraz gorzej, coraz dalej sie oddaliśmy az 3 tygodnie przez wyznaczoną datą porodu pokłócilismy sie tak bardzo że się wyprowadziłam do swojej mamy. Nie będę dokładnie opisywać co sie wydarzyło między nami bo to nie o to mi chodzi. Kila dni później razem z siostrą przyjechałam po swoje rzeczy. I wtedy rozpętała się wielka awantura.. tesc był pijany i postanowił mnie zwyzywać... że niewiadomo z kim mam dziecko, że zniszczy mnie finansowo, były nawet przepychanki z moją siostrą.. Od tamtego czasu minęły 3 miesiące.. Na szczęście urodził mi się zdrowy synek.. i po wielu dyskusjach postanowiliśmy z mężem spróbować jeszcze raz.. I teraz pojawia się problem mieszkania.. na wynajem nie bardzo nas stać.. u teściów usłyszłam sporo przykrych słów.. u mojej mamy nie ma specjalnie miejsca, a poza tym też atmosfera nie jest najlepsza. Po tej całej sytuacji nie bardzo tolerują mojego męża i niem czy to się kiedykolwiek zmieni. Macie może jakiś pomysł jak to zorganizować?? Zupełnie nie wiem jak z tego teraz wybrnąć..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować