Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodaj nowy temat 2

Gdzie w Warszawie zabrac na kolację kolegę wegetarianina?

Polecane posty

Gość dodaj nowy temat 2

tak jak w temacie, dodam tylko, że jada on ryby wiec moze bedzie latwiej ;) chcialabym, zeby to byla ladna i elegancka restauracja albo knajpka, ewentualnie karczma, ale w miare normalnbych cenach czyli taki obiad do 30-35 zl. :O da rade?

Gość dodaj nowy temat 2
Słyszałam ostatnio, że w Waw-ie mają zamiar otworzyć budkę na Starym Mieście ''Burek w sześciu smakach'' inaczej mówiąc ''u Chińczyka''. Więc może tam? :)

Gość dodaj nowy temat 2
Zmień płytę Her.

Gość CZYSTY_PRAWICZEK
do warzywniaka :)

Gość dodaj nowy temat 2
swietne rady 🖐️ a teraz proszę o powazne odpowiedzi, to kolacja w ramach podziekowania, a wlasciwie to nie tylko, no taka wdziecznosc, ale i chec normalnego porozmawiania

Gość dodaj nowy temat 2
a w tych green ...cos tam, są ryby? to moga byc normalne restauracje ale oby byly dania jarskie albo np. jakies rybne restauracje ;)

Gość CZYSTY_PRAWICZEK
ta ryby prosto z wisly :)

Gość dodaj nowy temat 2
kurde, nie rozumiecie mnie, w domu to jadalismy dosyc czesto, ja chcialabym, zeby bylo smacznie i elegancko juz mu gotowalam, on dla mnie tez, a teraz chce go zaprosic, nie na kebaba, a na jakis obiad albo kolacje

Gość zakupyzakupy
kup suplementy diety z ryb , w aptece i i spędzcie czas w parku na ławce ...

Gość podaj swoje hasło
Proszę, nie zjadaj jedzenia mojemu jedzeniu.

Gość malagenia
Z tego co się orientuję to na pogodzinach.pl jest sporo recenzji różnych restauracji (również wegetariańskich), także możesz sprawdzić, które cieszą się najlepszą opinią. Tak na pewno będzie najbezpieczniej ;)

Gość Pacyjuszka
Mnie kiedyś chłopak zabrał na wegetariański lunch do ganesha na wilczej w śródmieściu, było bardzo smaczne jedzenie, kolacje spokojnie pewnie w takim razie też mają w opcji wege.

w każdej restauracji/knajpie są dania rybne albo bezmięsne, więc pytanie zupełnie obez sensu

W greenwayu ryb nie ma. A to że danie jest bezmięsne nie zawsze oznacza, że jest wegetariańskie( kostki rosołowe, niektóre przyprawy i inne). Polecam greena ale jest tańszy niż 30-35 zł za obiad.

Gość gdalec
Np. tutaj - http://www.partypizza.pl/ Mają świetne jedzenie w dobrej cenie ;-) Pizze lubią wszyscy faceci, kwestia tylko dopasowania smaku ;-)

Gość kokosankakaka
W warszawie na takie okazje to jest świetna knajpa w okolicach grzaybiowskiej, na pereca bodajże. Olive Garden sie nazywają, sporo dań wegetariańskich, choć nie tylko, bo kuchania generalnie śródziemnomorska, arabska, te klimaty. Dla vege polecam ich menu rybne (dorada czy okoń - genialne), krewetki także super, choć torche bardziej luksusowy wydatek już. Sporo sałtek czy zimnych przystawek bezmiesnych, humus i w tym podobnie, bardzo dobry tez ser Halloumi. Lubię tam chodzić, naprawdę można za sensowną jak na te lokalizacje cene zjeść fajną kolacje, takze polecam

Gość Jasssika
Mam te restaurację koło pracy, chyba odwiedzę jutro (już dziś :) ) w takim razzie. Kuchnia weegetariańska w takich arabskich klimatach może byc bardzo fajna. Opinie o miejscu w internecie zachęcają :)

Gość kokosanakaa
zapewniam że jak robili event, to mieli wiecej :) poza tym to nie jest knajpa stricte dla wege, i mają tez dania zupełnie bez zwierzątek ;) hummus, bakłażan, w tych klimatach śródziemnomorskich sporo tego jest :)

halo, jest tu kto? ja tez nie jadam miesa, a ryby owszem. czesto bywam w Orient Corner. moj facet mnie tam zabral kiedys i teraz sobie dosc czesto stamtad zamawiam cos na wynos. maja swieza szame i ogolnie jestem zadowolona. rzadko mozna teraz znalezc miejsce, gdzie wszystko jest swieze i nie musisz sie obawiac, ze cos Ci zaszkodzi:)

Gość Kinga8777
Widzę, że ostatni post to Sylwii sprzed ponad roku :D Super,że polecasz ryby, bo właśnie o tym chciałam zagaić i może jakoś uda nam się rozkręcić ten wątek! Co Wy na to, żeby podzielić się wrażeniami właśnie o restauracjach z rybami? Ja od dłuższego czasu jem tylko ryby. Zrezygnowałam także z cukrów i słodyczy dla dobra cery i ogólnego samopoczucia ( w grudniu biorę ślub i pasuje zrzucić kilka kg :D ). Co do lokalu - znam ten przez Ciebi wymieniony i bardzo polecam także :) Zajrzyj do nowootwartej Ę Rybę na Jana Pawła -wszystko robią na miejscu i czuć że świeże!!! Dla mnie spoczko, chociaż jadłam tam dopiero 2 razy, zobaczymy jak będzie później :p

Gość ElwiraKonopka
Ja jadłam tam raz - owoce morza na szaszłyku :) Faktycznie ślicznie podane i smaczne. Chyba zabiorę tam mojego Michała w niedzielę :3 Co do posiłków to ja jeszcze polecam odstawić sól - ona zatrzymuje wodę w organizmie. No i pić dużo wody, to brzmi banalnie, ale ja pijąc wodę czuję się zupełnie inaczej :)

Gość gość
Zabierz go do Saffron spices na Klimczaka, mają dużo dań typowo wegetariańskich. Bardzo przyjemny lokal, obsługa sympatyczna, a ceny na normalnym poziomie, nie zbankrutujecie na pewno :)

Gość Jola1982
Fajny ten raking, jakie strony polecacie? Ja czytam tripadvisor i sprawdzalam opinie tej ryby na zomato, spoko to wyglada :) Jakies jeszcze serwisy? pozdrawiam jola

Gość gość
Ja mogę polecić www.sushiwesola.pl przy ulicy Zwycięzców 4,bardzo dobre menu. :)

Gość gość
Manekin w centrum

Gość gośćKinia
Najlepiej zabierz go na lody do Lodzi <3 To ten sam lokal co ęrybę - naprawde wymiatają! :) Codziennie są inne smaki, możesz sobie sprawdzić na fb, warto sprobowac :>