Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaniExss

Zbieg okoliczności??Eks...

Polecane posty

Gość PaniExss

Zaczne od tego,że rozstałam się z eks z 4 lata temu.Po rozstaniu nie dawał mi spokoju przez pół roku,pisał smsy.No,ale nie o tym,po jakimś czasie moja mama zaczeła dostawać dziwne smsy telefony typu milego dnia.I do dzis te telefony dostaje,tzn nie ja a moja mama na swój telefon,ktory kiedyś był wraz numerem.Znał go,ale w trakcie bycia z nim jak i po miałam używałam inny numer z simplusa,ten mamy ( mój były numer jest z ery) Te smsy telfony są w róźnych,acz dalekich odstępach czasu-jak się komuś o mnie przypomni.Zapewne domyslił się,że tamten poprostu bo skończonej umoowie został złamany na pół. :] No,alee do sedna w zeszłym tygodniu weszłam sobie na jego profil na nk.Noi w tygodniu niczym nie świadoma moja mama,że weszłam na jego profil oznajmi mi że dostała znów z tego numeru smsa-z tekstem miłego dnia jak i też był telefon i pytał ktoś o mnie.Przypadek??Czy to mój eks,głupi eks ktory udaje głupa że to nie on???

Gość PaniExss
Dodam,że nie mieszkam w Pl.Kiedyś te pare lat temu,odebrałam telefon i uslyszalam tylko milego dnia.Kiedy zapytał kim jest?Była cisza,odpowiedz imie ale nie pamiętam jakie dokładnie.Chyba Mariusz,jak będe dzownic do odmu,to się dowiem może moja mama pamięta.Tak sobie pomyślałam,że to może eksa brat?Ma tak na imie,może eks każe mu dzownic.

Gość erkaaaaaaaaa
chore

Gość PaniExss
Chore?A to niby czemu?Chociaż nie zgadzam się,dzownienie i pisanie co jakiś czas,nie ma ktos chci napisac kim jest taa to chore

Gość o koooooooooooorva
Ty jakas jebnieta jestes :-0