Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan carlsberga i tyskacza

wczoraj rozstałem sie z panną z dzieckiem

Polecane posty

Mam już dość tego związku. Chciałem dobrze, ale skończylo się lipą i wielką awanturą. Wczoraj wróciła do mamusi ze swoim synem i swoim marnym dobytkiem. Spiszę tylko największe minusy tego "związku" - ciągle tylko słyszałem o "konkubencie" od jej znajomych i rodziny, te ich nienawistne oczy - jej 8 letni syn mnie nie zaakceptował - raz powiedział że "nigdy nie będziesz lepszy niż mój tata" (spotykał się on z ojcem co jakiś czas, a tatuś zasypywał prezentami; gdy ja za średnie pieniądze tyrałem po 10 h dziennie) - ciągłe niezadowolenie i fochy gdy wypominałem jej ciążę w wieku 17 lat, nie umiała docenić wyciągniętej przeze mnie ręki, dachu nad głową, warunków do życia - jej matka jak przychodziła z wizytą to wiecznie niezadowolona, nawet mówiła do niej "Niech Ci Twoj konkubent daje kasę, bo ja z ojcem już nie wyrabiamy się z pomocą" - mnogo kasy wydane a wyszło na to że poszło się walić - za

cd. - zamiast wieczornego browarka musiałem jej pomagać szukać pracy - i tak nie znalazła - obrażała się za każdą kroplę alko - w sexie nie zawsze dobrze nie polecam panien z dzieckiem - prędzej czy pozniej to się skończy źle dla faceta

Gość pstrokata
:O

nie chciala w ogole loda robic i do tego jakies wymagania w stylu przytul mnie co to kurwa mac jest z tymi pannami

Gość FEJSBUK/POMOCY
no rzeczywiście jakaś dziwna rodzina..

Gość wiesz glupia ta rodzina
konkubentem mogliby cie nawywac nawet gdyby nie bylo dziecka... moj brat ozenil sie z panna z dzieckiem, potem urodzilo sie wspolne dziecko i po kilku latach ona zostawila go z ta dwojka i on musi wychowywac sam 2 dzieci - jedno swoje, jedno jej. ale szczerze mowiac, pokochalam ta dziewczynke, u nas w rodzinie nie robi nikt roznicy miedzy dziecmi. to baba szmata...

tego dzieciaka to w ogole kopniaka mu bo taki sam jak skurwysyn tatus tylko miniaturka

Gość kolejny dojrzały mężczyzna...
współczuje tej kobiecie. zainwestowała własne uczucia a spotkała niedojrzałego dupka. w zamian za wspólne mieszkanie oczekiwałes poklasku i zachwtów jaki to jesteś wspaniały, cudowny i najlepszy na świecie. kompleksy z ciebie wychodzą i nic poza tym. skoro nie chciałeś wziać ślubu to dlaczego się dziwisz że mówili o tobie konkubent...

Gość OMG OMG OMG
dobrze zrobiłes! poszukaj sobie normalnej dziewczyny bez dorobku a skoro dla tego 8 latka tatuś taki dobry to niech tatuś go wychiwuje. po co masz cudze błedy prostować, zajmij sie swoim zyciem:) powodzenia

Gość OMG OMG OMG
przeciez pisze ze ona nie pracowała i tylko wymagała i jeszcze miała skopaną rodzinke która ciągle go krytykowała. a on nie dosc ze ją przyjął z cudzym duzym dzieckiem to jeszcze musiał znosic fochy jej i orodzinki, wielka ksiezniczka sie znalazła, dobrze jej tak. autorze nie daj spbie gadac- bardzo dobrze zrobiłes i popieram na całej linii.

Gość erkaaaaaaaaa
No widzisz :) nie dla ciebie takie wyzwania :)

9:28 i 9:29 podszywy ale prawdę mówiąc młodemu nawet nie mogłem dać w tyłek jak coś nabroił - mamusia zbytnio mu pozwalała na różne rajdy - tak jest w niego zapatrzona - a ja tylko na drugim planie jako dostarczyciel pieniędzy i od czasu do czasu penetrator

dodam jeszcze, że zbytni zastała moimi pieniędzmi na ubrania, a i w gotowaniu nie bylo rewelacji...

Gość crouser
-no i bardzo dobrze zrobiles ,niedosc ze damula z bachorem to jeszcze jakies wymagania.Powinna sie cieszyc ze w ogle ich ktos chcial. Pozdro stary!

Gość erkaaaaaaaaa
NO :) lepiej od takich trzymac sie z daleka :)

Gość m22222222222222222222222222222
przewidywalne, nudne, powtarzalne

Gość do erkaaaaaaaaa
czyzbys sama byla panna z dzieckiem??:D:D

Gość Maybel
Autorze, czego tak naprawdę oczekiwałeś od tej dziewczyny? Pytam powaznie, jakie jej zachowanie by cię zadowlalało? Piszesz tylko o negatywnych cechach, a przecież się w niej zakochałeś, tak?

Po jej zachowaniu widać, zo ona czuła :DDD i do czego, a nie kogo pociąg. Fakt, zwracam honor, ustawić się mogła nawet juz w mieszkaniu jego i do tego podnieśc wymagania, brawo. Najperw trzeba wymagac od siebie, aby móc od innych, choc tak naprawdę wtedy nie widzi się w tym sensu- tylko chodzi zupełnie o cos innego- więź, relację.

Gość erkaaaaaaaaa
"do erkaaaaaaaaa czyzbys sama byla panna z dzieckiem??" dlaczego tak myślisz?

ładować się w taki.. wytlumacz mi to

brak odp., czyli trafiony zatopiony :P:P