Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuziaa52

spowiedż Kapłan odmowim mi spowiedzi

Polecane posty

BYŁAM W SZPITALU W LEGNICY DWIE GODZI, PRZED ZABIEGIEM ,PRZYSZEDŁ KSIĄDZ DO SALI I PROSIŁ O SPOWIEDZ MŁODĄ DZIEWCZYNE MIAŁ OKOŁO 20 LAT A JA 60 LAT ONA ODMOWIŁA A ON NALEGAŁ JA PROSIŁAM ON ODMOWIŁ SPYTAŁ SKĄDJESTEM Z LEGNICY TO PANI WYSPOWIADA SIE NA MIESCIE CO WY NA TO

Gość Tomaszekk
To napewno był przyszywany ksiądz. Mi raz odmówił spowiedzi ksiądz w konfesjonale, ale po jakiś 30 minutach wrócił. Myślałem że go sam Chrystus zawrócił, a okazało się że sranie miał i musiał iść. Potem tak waliło w konfesjonale, że połowy grzechów z tego smrodu zapomniałem.

Gość :D................:D
dobre z tym sraniem...:D:D:D

Gość w POlsce drożejniż w Niemczech
nic nie rozumim z tego bełkotu

oN NALEGAŁ NA TĄ MŁODA ONA BARDZO SIĘ BRONIŁA ODMAWIAŁA I OD TAMTEJ PORY A BYŁO TO ROK TEMY NIE SPOWIADAM SIE COŚ MNIE ODRZUCIŁO

Gość i naco ci to było
Treść trzeciej tajemnicy fatimskiej dotyczy utraty naszej wiary. Duszpasterze Kościoła będą zaniedbywać swoje obowiązki wynikające z ich stanu. Z ich winy wiele dusz poświęconych oraz wierni popadną w liczne błędy, zgubne i szeroko rozpowszechnione. To będzie decydujący moment walki między Dziewicą i Demonem. Po świecie rozprzestrzeniać się będzie mgła diabelskiej dezorientacji. Szatan przeniknie do najwyższych stanowisk w Kościele, zaślepi umysły. Spowoduje u duszpasterzy zatwardziałość serc, tak aby Bóg pozostawił ich samych sobie, karząc w ten sposób za odmowę posłuszeństwa wymogom Niepokalanego Serca Maryi. Będzie to wielkie odstępstwo zapowiedziane na „koniec czasów": „fałszywy prorok", który zwodzi Kościół na rzecz „bestii" według proroctwa Apokalipsy. Poniżej przytaczamy niektóre fragmenty treści trzeciego sekretu wydrukowane na łamach „Neues Europa" z 15.10.1963 r. i wysłane drogą dyplomatyczną do Chruszczowa i Kennediego przez Pawła VI z okazji Konferencji rozbrojeniowej. W dniu 13.07.1917 roku rzekła Matka Boska do Łucji: „Nie bój się córko moja. Matka Boża mówi do ciebie. Proszę cię, abyś całemu światu ogłosiła to orędzie w moim imieniu. Przy wykonywaniu tego polecenia napotkasz na wiele trudności. Lecz bądź mocną we wierze, a zwyciężysz całą opozycję. Ludzie dobrzy mają stać się lepszymi. Mają prosić Boga, by im przebaczył grzechy popełnione i które popełnią. Ty mnie prosiłaś o cud, aby wszyscy widząc ten znak, przyjęli słowa, które kieruję przez twoje pośrednictwo do rodzaju ludzkiego. Ty widziałaś niedawno cud, wielki cud słońca. Wszyscy go widzieli, wierzący i niewierzący, wieśniacy i mieszkańcy miast, uczeni i dziennikarze, świeccy i kapłani. A teraz oznajmij w moim imieniu: „Przyjdzie wielka kara na ludzkość. To co oznajmiłam w La Salette, przez dzieci Melanię i Maksima, to powtarzam ci teraz. Ludzkość nie idzie drogami wyznaczonymi przez Boga. Nie ma nigdzie porządku. Nawet na stanowiskach najwyższych panuje teraz szatan i kieruje wypadkami. On osiągnie nawet to, że infiltruje się do stanowisk najbardziej wysokich w Kościele. Zanosi się na to, że straszna próba zbliża się na kościół. Kardynałowie będą się sprzeciwiać kardynałom, biskupi przeciw biskupom. Szatan wejdzie między nich. W Rzymie też będzie dużo zmian. To co jest zgniłe upadnie i to co upadnie nie powinno się utrzymywać dalej, Kościół będzie zaćmiony a świat skazany na zamęt.

BYŁAM W MAJTECZKACH BO MIAŁAM ZABIEG NA STRUNACH GŁOSOWYCH MAJTKI NIE PRZESZKADZAŁY TAK LEŻAŁAM NA ŁÓŻKU BYŁAM I WSCIWKŁA I NIE WIEDZZIAŁAM CZY TO PRAWDA ŻE JAK KSIADZ NIE UDZIELI SPOWIEDZI TO MOJE GRZECHY PRZECHODZĄ NA NIEGO TAK MNIE UCZONO NA REKIGI

a na jakie pytanie mam odpowiedzieć pytajacemu pytanie do zuzi52?????????????

Tak mam na ochote młodszego ale musiał byś być dekarzem bo mam dach do przekłatki i co ty na to

Mysle ze jak przyjdzie dekarz to bedzie miał czym sikać A tak to najlepiej lubie hydraulika bo on ma cos z krolika No to bym miała sie z czego spowiadac