Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondyna123

Brak mi czułości

Polecane posty

Gość Blondyna123

od 5 miesięcy jestem z 33-letnim facetem, dodam, iż ja mam 26 lat, oboje jesteśmy po rozwodach, więc powinniśmy wiedzieć czego oczekujemy od swoich partnerów. Ja jestem bardzo uczuciowa, pewnie jak każda kobieta, natomiast mój facet nie jest za wylewny w okazywaniu mi co do mnie czuje, jeśli wogóle coś czuje. Twierdzi, że odmieniłam mu życie na lepsze, kilka razy mówił, że się zakochał we mnie, ale nie wiem, czy to jest prawda. Nie okazuje mi dość zainteresowania, żadko sie widujemy tylko jeden dzień w wekend, a dzieli nas tylko 30 km. CHyba jeśli by tęsknił to, częścuej by przyjeżdżał, co ja piszę, jeśli by mnie zaprosił do siebie, to ja równiez mogłabym do Niego podjechać na pare godzin. Nie poznałam jeszcze Jego rodziny, mialam okazje tylko rozmawiać kilka razy zJego mama pzrez tel. sama nie wiem, co ze mną jest nie tak. Powinnam się cieszyć, że nie jestem sama, ale brakuje mi rozmów z nim, zwykłego przytulenia, pieszczot, nie mówiąć już o sexie. może ja to za bardzo biorę do siebie, może za bardzo się przejmuję?

Gość Blondyna123
przepraszam za te brednie!!!

Gość Blondyna123
offerma dzieki, ale nie skorzystam ;)

Gość Blondyna123
Koktajl Mleczny ja tez mam takie odczucie, ale bałam się do tego przyznać. On twierdzi, że mu zależy, smiech!!!!!!!!!!!!

Gość Blondyna123
on sie mną bawi, a ja potrzebuje prawdziwego faceta, na którego będę mogła liczyć, a nie gówniarza!!

Gość Blondyna123
Chcę ostrego ruchania a nie romatycznego dymania i żeby się spuszczał po 5 minutach

Gość Blondyna123
idioci nie podszywajcie sie za mnie, jak nie macie nic ciekawego do powiedzenia, macie ograniczony slownik, to nie wcinajcie sie w czujes rozmowki!!!!!!!!

Gość Blondyna123
Koktajl Mleczny a o to by trzeba bylo spytac mojego afceta ;( dzieli nas tylko 30 km, więc jakieś 20-25 minut jazdy, On pracuje do 14, czasami zdarza mu się chodizc na nocki, ale tylko na pare godzin. Ostatnio był w sobote i wpadł jak po ogien, bo szedł własnie na noc, przyjechał o 12 i pojechał o 13, heheh, może ma kogoś na boku, nie wiemmm. 2 razy u mnie nocował, wteyd było fajnie.

Gość Blondyna123
zresztą On cos obiecuje, a potem nie dotrzymuje słowa, w sobote jak był powiedział, że przyjedzie w poniedziałek. W poniedziałek napsiał mi sms, że wpadnie we wtorek, a we wtorek napisał, że pewnie w sobote sie zobaczymy.Choreeee, a ja jak głupia, czekam i nie mogłam sie juz doczekać, jak go zobacze!!!on mnie olewa, ja nie mówie, że ma być codziennie u mnie, ale prawie wogóle sie nie widujemy!!!!

Gość erkaaaaaaaaa
Moze to nie jet ten facet ? :)

Gość erkaaaaaaaaa
jak mozna kochac "cos" takiego???

Gość Blondyna123
Kocham go mimo że mnie w ogóle nie szanuje. A może właśnie dlatego go kocham

Gość stasiek pytalski
Pewnie jest zonaty,ale Ty o tym dowiesz sie ostatnia;)

"oboje jesteśmy po rozwodach, więc powinniśmy wiedzieć czego oczekujemy od swoich partnerów" serio? nie wiedziałam, że rozwód sprawia, że nagle człowiek dojrzeje :-) Jak piszesz, jesteście razem niecałe pół roku - nie wymagaj od faceta, że w tak szybkim czasie będziesz jadać obiady z jego rodzicami... :-)

Gość erkaaaaaaaaa
To moze powiedz mu jasno czego od niego oczekujesz