Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wołowinka

Wolowina z rosołu co z niej można zrobić?

Polecane posty

Gość wołowinka

tylko nie farsz do pierogów bo nie lubię:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ozesze
zmiel z innymi miesami np. do golabkow

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wołowinka
pierogi lubię.tylko tego farszu nie lubię?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
no, ale mozesz dodac np papryke, pieczarki. podsmazony boczek, cebulke i ten farsz nie bedzie jak w pierogach....ja tez takiego typowo pierogowego nie lubie...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sztuka mięsa wołowego
z sosem musztardowym, chrzanowym, lub beszamelowym do tego ziemniaczki i buraki zasmażane :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wołowinka
u mnie najczęściej zjada ją piesek ale koniec z tym trzeba oszczędzać

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
możesz zrobic sałatkę np. albo położyć na kanapki, ja jak kupuuje wołowinę www.cezan-ubojnia.pl to zawsze kawalek pieke tak po prostu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja często wyrzucam ;/ niby to tylko 300g - bo więcej nie daje ale ja za wołowiną nie przepadam chyba ze w pierogach albo naleśńikach ale tu jest problem bo nie mam maszynki do mielenia

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
pokroj w kostke wrzuc do jakiegos sosu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
moja mam kiedyś żrobiła tak wzięła całe mięso z rozołu drobno pokroiła na patelnie z przyprawą do mies do tego cebulka i podsmażyła wszystko może i pieczarek pare dała już nie pamiętam... dodała trochę kaszy i nafaszerowała tym paprykę na to troche mozarelli i do pieca - bardzo fajnie smakowało! Idealne na kolacje po rosołku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×