Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21latek z małej mieściny

matka wybiera mi ciuchy do kupna i noszenia

Polecane posty

jestem bezrobotny, mama nie chce dać mi kasy bym sobie sam wybrał ubranie. jak chcę cos nowego to muszę iść z nią na miasto i ona musi zaakceptować to co chcę kupić. na drogie, modne dźinsy nie mam szans. muszę wybierać na bazarze... ona sama kupuje w ciucholandzie. a ostatnio ona mi sama kupiła na prezent na bazarze, nie konsultując nic ze mną - okazało się że dżinsy są ciut za krótkie - a sprzedająca nie miała większego rozmiaru jak poszedłem wymienić - muszę w tym chodzić - dziwnie się czuję, chodzę krzywo...:( jak przerwać tę spiralę obciachu? chcę chodzić w ładnych, fajnych, kolorowych ciuchach z lepszych sklepów niż tylko z bazaru

Gość jajkssssssssssssssss...
TO DO ROBOTY!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kskskksksks
mi tez matka kupuje wszystko a mam 20 lat :D wszkole mi to przeszkadzalo , bo czulem sie jak ciota ale teraz mam to gdzies i tak nigdzie nie wychodze

ja się na takich zakupach czuję źle, biorę coś pierwszego lepszego co mama akceptuje by już zejść z wzroku tych wszystkich kobiet na swoich stoiskach, pewnie w duchu śmiejących się ze mnie.

Gość czesto,gesto.
Ciesz się,że w ogóle coś Ci kupuje,Skoro masz jakieś wątpliwości to idź sam do pracy i zarob na lepsze ciuchy.Ja jak mieszkałam z rodzicami a nie pracowałam to nic mi nie kupowali.W dziurawych butach nawet chodziłam.A Ty narzekasz,że coś Ci kupuje..Powiem Ci jeszcze tyle,że obecnie nie mieszkam już z rodzicami i też nie mam zbytnio co na siebie założyć..Wszystkie spodnie mam przetarte w kroku.A jestem kobieta a chodzę jak jakaś biedaczka i nie narzekam bo wiem,że na co innego są teraz pieniądze potrzebne!Odp. Na Twoje pytanie brzmi.Jeśli komuś nie pasuje to co rodzice oferują,to do roboty i na swoje!

ale ja rzadko zabiegam o nowe ciuchy. tylko wtedy gdy poprzednie już się nie nadają. teraz obecne mi się przecierają w kroku i robi się dziura w kroku i boję się że kiedyś mi pękną jak gdzieś będę i poparaduję z gołym tylkiem...:(

Gość czesto,gesto.
Nawet jak miałam coś do załatwienia i prosiłam o pieniądze na bilet mzk to mi nie dali!a Ty ucz się zaradności w życiu,bo facet niezaradny to cipa

Gość heh/////
olej to :) ja mialem tak samo ,teraz tez chodze w jednym spodniach przez rok,dwa,trzy. Buty mam z 2007 roku , szkoda mi kasy na ciuchy , nie lubie chodzic po skelpach i sie stroic , wazne ze nie smierdze:)

masz internet mozesz pisac prowokacyjne tematy na kafe kto by sie tam spirala obciachu przejmowal

Gość czesto,gesto.
To naszyj sobie laty w kroku.Sama też będę musiala poświęcić jedne spodnie i naszyc we wszystkich spodniach laty w kroku.a w lumpie czemu się nie ubierasz?W lumpie pewnie są lepsze ciuchy jakościowo niż na bazarze.Mama mojego faceta ubierala go też w lumpie..ciuchy to większość ma oryginalnych Versace,nike,pumy itd. I te ciuchy mają już po kilka,kilkanaście lat i jeszcze som do noszenia!Np.Jestem z nim już dwa lata a on przez ten czas nie kupił sobie ani jednej pary spodni..Najstarsza para spodni jakie nosi ma ok 9 lat,a nawet nie ma nogawek posiekanych.Bluzki gdybym ja mu nie kupiła to sam by nie kupił.Jak go poznałam miał taka stara puchowa kurtkę zimowa,jeszcze za duża ona mu była..też miał ja 8 lat!

nie umiem przyszyć sobie łaty...

Gość czesto,gesto.
Daj mamie,babci,cioci...żeby Ci late naszyła.Skoro sama ubiera się w lumpie to powiedz Mamie żeby też znalazła coś dla Ciebie skoro tam chodzi..

Gość sgsgsgsgsgsggsg
Tak sobie czytam Twojego maila , jaki to jestes biedny . Nie masz pracy, laty nie nie naszyjesz na dziury i mi sie noz w kieszeni otwiera. Skoro ma 21 lat, to czas sie odlaczyc od rodzicow, wyjechac do wiekszego miasta , poszukac pracy, a nie siedziec i jeczec. Tez nie dlabym kasy komus takiemu. Zwyczajnie trzeba sie za sie zabrac, pomsylec co sie chce w zyciu robic.

Gość sgsgsgsgsgsggsg
Hmmm. do pojscia do pracy to dziecko, ale do pieniedzy rodzicow to juz dorosly i chcialbym sam decydowac w co sie ubrac....ciekawe...:)