Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedwabny breteeek

moj facet siedzi na fotce co myslec help

Polecane posty

Gość jedwabny breteeek

hej jestesmy ponad 6 lat ze sobam uklada sie, on jest czuly kochany, nie nudzimy sie ze soba jednak jakis czas temu zalozyl sobie fotke o czym mnie poinformowal, bo on ciezko pracuje wraca do domu nudzi sie mu i siedzi i oglada i pisze z tymi laskami, myslalam ze do glowy dostane przez to sie co chwile klocilismy... on mi zarzucil ze mu wogole nie ufam, ze on chce tylko pogadac o glupotach z nudow, ze popisze z kims z daleka, czy wysle smsa to nic, a mimo wszystko jestem cholernie zla i wsciekla bo nie wiem czy to normalne :(

Gość jedwabny breteeek
powiedzial mi ze tyle ma ze sobie chociaz pooglada i ze to ja jestem glupia bo mu nie ufam ;/

Gość Blondyna123
ja też bym była wśiekła jakby mój facet tak zrobił!!! Porozmawiaj z NIm na poskojnie, wytłumacz mu swój niepokój

Gość jedwabny breteeek
wierz mi robilam to nie raz, ale on sie smial ciagle i mial do mnie pretensje ze ja mu nie ufam :( powiedzial ze chyba popisac sobie moze ;/

Gość kampaniarekamowaa
ojeju moj tez siedzi troszke dystansu faceci juz tak maja , daj mu luzu kiedys sie mu to znudzi jak zacznie miec prawdziwe problemy ehh

Gość erkaaaaaaaaa
"ojeju moj tez siedzi troszke dystansu faceci juz tak maja , daj mu luzu kiedys sie mu to znudzi jak zacznie miec prawdziwe problemy ehh" dokładnie

Gość wabnyy breteeek
czyli mam sie tym nie przejmowac?? ;/ ze moj facet oglada jakies poczwary na fotce i pisze do nich ;/

Gość hgthghfhdt
noo w dupie to miej, powinnas miec poczucie wartosci i las na takie

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwrrr
uuup