Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polanagłowa86

facet oglada sie za innymi

Polecane posty

Gość polanagłowa86

powiem tak spotykam sie z facetem mamy 4 randki za soba..i moze ejstem przewazliwona ale widze jak idac spoglada na inne laski facetjest bardzo przystojny, aja normalna dziewczyna, 4 spotkania mamy za soba, zero pocałunków..po prostu miłe spotkania rozmowa itd;) mówi ze traktuje nasza znajomosc powaznie ale tak sobie mysle ze widze jak sie gapi na inne laski:O i mnie trafia..nie ejst to obsceniczne, raczej takie niewinne spogladanie

Gość polanagłowa86
czemu idiotka?

Gość erkaaaaaaaaa
bo regres tak powiedział a on wszyskie kobiety na za idiotki

Gość polanagłowa86
oj tam oj tam nie maja:D szczerze ja wiem czemu tak ejst, ja mam niska samoocene, a facet jest ponad przecietna krajową przystojny;)...i jakoś dziwnie mi z tym ze chce sie ze mna umawiac i spotykac;)

bo regres tak powiedział a on wszyskie kobiety na za idiotki" kłamstwo jest full mądrych i inteligentnych kobiet które myślą :) szczerze ja wiem czemu tak ejst, ja mam niska samoocene, a facet jest ponad przecietna krajową przystojny" no to skoro wiesz to po co stwarzasz takie durne tematy? że co? mamy temu twojemu przystojniakowi powiedzieć ej kolo zasłoń oczy jak widzisz fajne dziunie :) bo twoja panna ma niską samoocenę ? :D

Gość oj kobieto więcej pewności
siebie. oni już tak mają, że się gapią na inne, nic na to nie poradzisz. wiem, że czujesz się przez to mniej atrakcyjna i niedowartościowana, ale to już nie jest winą faceta, tylko Twoich kompleksów.

Gość erkaaaaaaaaa
"fajne dziunie" poziom, pion , równia pochyła...

Gość oj kobieto więcej pewności
Regres - zwróciłeś uwagę na ważną kwestię. jak facetowi zależy na pannie, to byłoby dobrze, gdyby wiedział, że tym oglądaniem się za innymi zaniża jej poczucie własnej wartości. myślący facet, który kobietę traktuje poważnie będzie przynajmniej starał się unikać tego gapienia się w jej towarzystwie, wiedząc, że sprawia jej tym przykrość. zaraz ktoś pewnie powie, że faceci nie lubią zakompleksionych. ok, zgadzam się. ale skoro nie lubią to niech takim nie zawracają głowy i nie dołują ich jeszcze bardziej. nie każdy urodził się mega przebojowy :P

Gość erkaaaaaaaaa
"fajna dziunia" ??!??!?!? urocze :) piekny komplement, na poziomie, inteligentny i w ogole pełen szacun :) (sarkazm jak bys nie skumał) "jest full mądrych i inteligentnych kobiet które myślą" :) i własnie takie powinny ciebie unikac szerokim łukiem :)

ale to już nie jest winą faceta, tylko Twoich kompleksów. " ja bym postawił na stwarzanie sobie sztucznych problemów na poczet urozmaicenia sobie zbyt miłych i fajnych chwil Pewnie nie ma sie do czego przyczepić bo koles fajny,miły może czuły? więc coś trzeba wymyślić by sobie trochę utrudnic zycie wybór padł na to że sie ta jedna cholera niewinnie spogląda na inne kobiety :)

Regres - zwróciłeś uwagę na ważną kwestię. jak facetowi zależy na pannie, to byłoby dobrze, gdyby wiedział, że tym oglądaniem się za innymi zaniża jej poczucie własnej wartości. moją odpowiedzia na twój post niech będą słowa autorki ".nie ejst to obsceniczne, raczej takie niewinne spogladanie" wiec o czym ty piszesz? wiec o jakim ty wgapianiu piszesz?

Gość erkaaaaaaaaa
"niewinnie spogląda na inne kobiety" a czemu tak niewinnie spogladacie na te inne kobiety???

no to ja uwazam ze jestes za gruba przez to zerka na inne szczuplejsze

Gość erkaaaaaaaaa
rzeczywiscie faceci to swinie a zwłaszcza ci tutaj na tym forum internetowym

a czemu tak niewinnie spogladacie na te inne kobiety???" a co to znaczy niewinnie spogląda? Z tym pytaniem to do autorki bo ja nie wiem jak sie patrzy niewinnie ? :) nie wiem moze sie mruży oczami przy tym lub zerka z pod byka?

Gość polanagłowa86
ja jestem własnie szczupła i mówi na mnie chudzina:D

rzeczywiscie faceci to swinie a zwłaszcza ci tutaj na tym forum internetowym" standard na forum Gdy kobieta nie ma juz nic do powiedzenia pada hasło "facet to świnia" albo nie gadam z tobą bo i "tak nie zrozumiesz"

Gość erkaaaaaaaaa
"wybór padł na to że sie ta jedna cholera niewinnie spogląda na inne kobiety" no własnie sam to napisałes wiec sie ciebie pytam co to znaczy niewinnie spogladac na kobiete?

Gość erkaaaaaaaaa
to jak spogladacie na inne to o czym myślicie? jak by było fajnie ja przeleciec? czy co?

co to znaczy niewinnie spogladac na kobiete? ze facet nie musi strofowac swojego malego przyjaciela :D

Gość erkaaaaaaaaa
no co regres? juz nie dopowiesz? co wy faceci sobie myslicie jak patrzycie na inne? co u was w głowach sie kłebi?

mysle ze jak idzie z Toba i patrzy na inna to mysli "co mnie qwa podkusilo..."

to jak spogladacie na inne to o czym myślicie?" na to pytanie ci odpowiem :) jak widzimy fajną kobietę,ładną i zgrabną to zazwyczaj sie za taka obejrzymy,zwrócimy na nią po prostu uwagę Jedni pomyślą "ale fajna babka" ciekawe jakby z nią było na jeźdzca? inny pomyśli " ciekawe czy chciałaby taka ze mna być " jeszcze inny pomyśli " ale fajną figurę i piersi " minie chwili ta laska odejdzie i wracamy do rzeczywistosci :)

Gość erkaaaaaaaaa
wiesz regres ja was dobrze znam i wiedziałam ze taka bedzie twoja odpowiedz hipokryto :) a jak by twoja narzyczona spogladała na faceta i w jej myślach by było "ale fajnie by było miec go miedzy nogami" :) to jak bys sie poczuł ... pewnie bys usłyszał ze następnym idiotą jestes :) a autorka nie jest idiotka skoro to zauwazyła a ty jej teraz dałes juz odpowiedz co jej facet sobie myśli patrzac na inne :) regres najwidoczniej ta twoja nie jest taka idealna jak ja opisujesz skoro ciagle na boki zurawia zapuszczasz :)

Gość erkaaaaaaaaa
mam nadzieje ze twoja rozglada sie za innymi myślac "ohhhh ciekawe jaki jest w łózku, ciekawe czy ma duzego, ale ładny, fajny" upssssss pewnie tak robi ale tego nie widzisz bo my rżniemy głupa i jestesmy w tym bardzo dobre :) Patrzy tak ze ty w zyciu nie bedziesz wiedział o tym :) nie róznimysie tak bardzo jak wam sie wydaje :) ale kobiety to skrzetnie uktywaja a wy sie z tym obnosicie :)

wiesz regres ja was dobrze znam i wiedziałam ze taka bedzie twoja odpowiedz hipokryto" to jaka chcesz odpowiedz? podpowiedz o czym myslisz to specjalnie dla ciebie taka napisze :)

Gość erkaaaaaaaaa
a wlasnie..... kto to jest : chace co ma panne i ja wychwala w niebogłosy na ulicy rozglada sie za innymi i wyobraza sobie jak by to było z nia (inna ) na jezdzca?????? hmmm? kto to taki? chyba zakłamana świnia która tłumaczy wszystkim ze jest mezczyzna :)

a jak by twoja narzyczona spogladała na faceta i w jej myślach by było "ale fajnie by było miec go miedzy nogami" " ale niech ma takie mysli jak chce,nikt jej nie broni,co mnie one obchodzą? Ja sie o nich nigdy nie dowiem czy by takie miała czy ich by nie miała Myslmy realnie :D