Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jablko_mieta

Sprzedam suknie Ślubną.

Polecane posty

Gość kajetanka27
wklej link jeszcze raz bo się nie wyświetla.

700 zl. Wzrost 154. Rozmiar. 34-36. Bardzo wygodna. Ślicznie sie prezentuje. Naprawde warto. woj. Lubuskie

700 zl. Wzrost 154. Rozmiar. 34-36. Bardzo wygodna. Ślicznie sie prezentuje. Naprawde warto. woj. Lubuskie

Gość JDKFUYKUY
KUREWSKA - CO TO ZA SUKNIA ŚLUBNA SPOD KTÓREJ WIDAC STANIK? CHYBA DLA PROSTYTUKI

To nie jest stanik tylko wkładki. Do tej sukni stanika nie potrzeba. Proszę o konkretne wypowiedzi dorosłych ludzi a nie dzieci, którym sie nudzi w domu.

dziecie dzieci tak tak :D haha wg ciebie konkretne wypowiedzi to by byly gdyby ktos zachwucal sie twoja kieca, ale jak ktos skrytykuje to juz dziecko :D naucz sie przyjmowac krytyke;]

Najpierw trzeba sie zastanowić nad czytanym tekstem, a dopiero pózniej można odpisywac. Wybacz mi bardzo kochanie ale w poście jest wyrażnie napisane SPRZEDAM suknie ślubna. A nie CZY WAM SIĘ PODOBA moja suknia ślubna. NIe pytam tez W JAKIM STYLU jest ona. Więc nie powinno być w odpowiedziach tego typu treści. A osoby, które nie mają nic do powiedzenia niech poprostu się nie wypowiadają. ( w tym przypadku czytaj siebie).

Gość Prrrrrrrrrrr
fajna calkiem, ale ja mam 170cm wzrostu :-O

Gość bvhbhbmhjnbmhjn
suknia ładna ale naszyjnik jak dla starej baby

ale przy okazji mozna wyrazic opinie, zeby uswiadomoc sprzedajaca ze nikt jej czegos takiego nie kupi :D trzeba pozbyc sie zludzen :D :)