Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaaaa2444444444444llllllllll

nie wiem co sie ostatnio ze mna dzieje

Polecane posty

nie wiem czy to przez ostatnio ciagły stres ( mam egzaminy do konca marca i mialam duże zaległości w sumie nadal mam niezdane niektóre) ,ale ostatnio popadłam w jakąś apatię. Nic mi sie nie chce. Nawet seksu tak sobie choc to do mnie nie podobne. Mialam się umówić z kochankiem ,albo chłopakiem,a nawet mi się nie chce mimo ,że mi to proponują.. Ciągle siedzę w domu miałam iść do kosmetyczki też jakoś nie mogę sie wybrać Masakra jakaś .. nie wiem czy to po przedwczorajszym dużym stresie (egzamin warunkowy)muszę odpocząć? wczoraj byla taka ładna pogoda mialam iść na spacer ,ale nie poszlam...

a może to właśnie przez te naglę zmiany pogody i stres? jak myslicie? przez ten stres ciagły to fakt jestem zmęczona ostatnio. Wczoraj nie miałam ochoty nigdzie wychodzic i naszczęście nie musialam ,ale mam do siebie troche wyrzuty kiedy tak nic nie robię i siedzę w domu

nie ma to jak zdradzać faceta co może spowodować zarażenie jakąś chorobą mogącą spowodować takie objawy.

już nie wnikajmy dlaczego go zdradzam to skomplikowany problem i dużo by pisać Poza tym jestem zdrowa to wiem. Tylko martwi mnie to ,że w taką jakąś apatię popadlam . Tyle czasu czasem marnuje ,a mogłabym zrobić coś w tym czasie np gdzies wyjść Ale po tym ostatnio ciagłym stresie przez jakieś czas to mam ochotę sama być w domu i własnie nic nie robić ,ale wolałabym żebym miała wiecej energii

poza tym on tez nie wiem czy mnie nie zdradza także..

up

Gość kfjjdjjj
ale z ciebie głupia kurwa :(

up