Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petajta

JEGO PENIS MA 21 CM, JEST GRUBY...

Polecane posty

Gość petajta

wydawac by się mogło, że to super, ale nie każda pozycja wchodzi w grę, chyba że mnie dobrze rozgrzeje.. boli mnie to, a współżyjemy już 2 lata... dziewczyny, nie fascynujscie się tym, ze jak duży to musi byc super, chociaż nie ukrywam, ze wygląda super....

Gość petajta
jaki rozmiar wg was jest ok?

Zrozumiałam, że ma 21 cm obwodu. Ale ciekawa jestem też w jaki sposób zmierzyłaś długość?

Gość No dobra juz mowie
moj facet ma 17cm a w najszerszym miejscu penis ma szerszy od telefonu nokia e52 sprawdzalismy:P

Gość 543545345
może powiedz mu by był bardziej czuły i delikatny w trakcie posuwania, a nie wali Cię z prędkością 120 km/h...

Gość petajta
kiedyś przeczytałam o mierzeniu penisa, jak to trzeba robic aby wynik był wiarygodny . Robi się to linijką nie żadną inną miarką, mierzy się z góry przykładając linijkę.

Gość petajta
Właśnie on jest bardzo czuły, delikatny, patrzy na moje potrzeby jako na pierwsze, o to aby mi było dobrze i nie bolało, czasem żałuje, ze ma tyle, a nie ze 3, 4 cm mniej ... ale i tak go kocham:P ❤️

to mój czarny nick, bo chce uniknąc podszywów:) jestem autorką topiku.

moj ma malego, ale tez grubego i zawsze boli.. od 3 lat. i zawsze jestem naderwana przez to:(

Gość bggfbgf
ciesz sie ze jest za duzy a nie za mały moj były miał 17cm i był gruby i było wspaniale... wczoraj pierwszy raz sie kochałam z nowym facetem..ma małego i w ogole go nie czułam..porażka az miałam kaca moralnego ze w ogole to zrobiłam bo nie było żadnej satysfakcji...

Nie spodziewałam się, że kiedyś w ogóle zobaczę taki cudo :P mój facet ma 185 cm, niecale 80 kg, rozmiar buta 47 :P więc jest ogólnie spory, ale lubię takich facetów. Cóż, najśmieszniejsze jest to jak facet ma 13 cm w majtkach, a się szczyci jakby tam miał nie wiadomo jakiej wielkości kaliber :P

No i nie uniknę podszywów:) ale co tam :D jakoś mnie to nie martwi :P zazdrosna, bo Twój ma 12 cm ?:P haha. Kiedys już zaczerniłam ten nick Rybka. i nie było potrzeby aby zaczerniała drugi "petajta" :P tylko, ze zapomniałam o moim stałym nicku, gdyż rzadko bywam na kafe ;] całusy ❤️

Gość ogier32
Ja mam 32 cm i 16 cm obwodu i wszystkie kobiety sie go boją. Rozwala szparki :) pozdro

Gość gość
Moj też ma 21 cm i zawsze nie mogę włożyć do konca

Gość gość
mój ma 9cm i jest super zawsze wkłada do połowy bo ja jestem ciasna wchodzi tylko 4cm