Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siepacz 27 lat

Czego ona chce o co jej chosi ?

Polecane posty

Gość Siepacz 27 lat

Witam !!! Rozstaliśmy się prawie 1,5 roku temu... w sumie z jej inicjatywy. "Ostatnie słowa jakie jej powiedzialem, to że będzie tego załować" i zniknałem z jej życia. Byliśmy niemal 6 lat razem wiec trochę mnie to męczyło, ale już jest git. Zająłem sie sobą czas który powięcałem jej popołudniami poświeciłem firmie. Zmieniłem samochod, kupiłem swój kwadrat, powodzi mi się ... Ona znalazła sobie innego dość szybko nie powiem, że nie :P ja bawiłem sie z koleżankami jakiś czas, a teraz jestem w stalym związku, mieszkamy razem. Od jakichś 2 tygodni zaczeła się do mnie odzywać pisać eski, gadać na gg, raz się spotkaliśmy, gdzyż trzeba było wyprostować pewną kwestię. Mowiła mi, że ludzie się zmnieniaja, że żalują decyzji, które podjeli, że zastanawia się jak by to było jak byśmy się nie rozstali.... Widzę, że nie jest szczęśliwa,.... Myślicie, że coś kombinuje ? Bada sytuację ?

Gość erkaaaaaaaaa
no i? a ty chcesz byc z nia?

Gość petajta
bada i widac, że zaluje:P a Ty jak się na to zapatrujesz?

Gość erkaaaaaaaaa
??????????? no wes odpisz :)

Gość Siepacz 27 lat
Będąc z nią, zrobił bym dla niej wszystko a ona to wszystko zniszczyła :) Ja jestem człowiekiem dumnym i znam swoją wartość. Moja duma nie zaakceptuje tej opcji. Mimo, że uczucie jakieś tam chyba żyje. Wiem, że jak bym ją przyjął moje serce by szalało ale sumienie nie dało spokoju.

Gość kotmakota
nie spada na drzewo.

Gość Siepacz 27 lat
Dlaczego zostawiła? Hmm. Chyba dlatego, że nie potrafiła zaakceptować "dorosłego życia". Zamieszkaliśmy razem, wkradła się rutyna, codzienne obowiązki, gotowanie sprzątanie fajnie było przez pierwsze 2 tygodnie później, zaczęły sie kłótnie...

Gość erkaaaaaaaaa
to jak jej nie chcesz to poprostu urwij kontakt :) i po sprawie po co sie meczysz? :)

moj kolega mial to samo byl z dziewczyna 8lat pojechali do anglii, 3dni i ona go zostawila minely 2 lata i jje sie odwidzialo ale mu na szczescie nie odpowiada juz znajomosc z nia bo ona sie strasznie zmienila i dobrze bo fajny chlopak a sie nacierpial przez ta jej zagrywke skoro jestes teraz szczesliwy, masz ulozone zycie to nie warto wracac do przeszlosci a skad masz autorze pewnosc ze jej sie znowu nie odwidzi za miesiac?

Gość BLA BLA BBBBBAAAA
wkradła się rutyna, codzienne obowiązki, gotowanie sprzątanie I SIE DZIWISZ ZE CIE KOPNĘŁA? MASAKRA....:O A TY COS Z SIEBIE DAWAŁEŚ, CZY TYLKO ONA MUSIAŁA BYĆ "DOROSŁA" jeszcze sie beznadziejną dumą unosisz... nic od niej nie chcesz to jej to powiedz a nie tu wielce rozpaczasz, chuuj wie o co ci chodzi

Gość erkaaaaaaaaa
" nic od niej nie chcesz to jej to powiedz a nie tu wielce rozpaczasz, chuuj wie o co ci chodzi" dokładnie :) a nie nadzieje jej jakas robisz i huj wie co jeszcze.... nie chcesz jej to daj jej spokoj i nie pisz z nia :)

Gość BLA BLA BBBBBAAAA
niby nic od niej nie chcesz a zastanawiasz sie aż tytaj co zrobić, co za placek

Gość Siepacz 27 lat
Może i bym ją chciał ale tak jak pisze Mleczny Kok :) bzykała się z innym, cholera wie co jeszcze z nim robiła. Jak bym ją przyjął to bym stracił w swoich oczach,...

Gość erkaaaaaaaaa
a ty sie nie bzykałes z ta co teraz jestes? czy czekasz do slubu?

Gość BLA BLA BBBBBAAAA
no to albo ją chcesz albo nie. a ty sie nie bzykałeś przez ten czas? widze że jesteś niezmiernie szczęśliwy ze łaskawie zechciała napisać do ciebie 1 smsa, pewnie jeszcze przez przypadek, a ty sie łudzisz ze chce wrócić:D dooobre

co z tego, że on się bzykał. To ona go rzuciła bo zobaczyła jak to bywa w życiu codziennym, że nie zawsze jest tak pięknie, że trzeba posprzątać, poprać, ugotować. No i zawinęła ogon i pobegła szukać wrażeń u innego, a teraz jak już się nacieszyła to chce wrócić. Na jak długo? miesiąc? Nie wchodzi się dwa razy.. bla bla.. wiesz o co chodzi. Chyba, że chcesz się z nią bzyknąć a pewnie chcesz. To spotkajcie się, pobawcie i zawsze możesz teraz Ty ją zostawić. Chyba że nie jesteś takim dupkiem :)

ale skoro teraz masz inna dziewczyne to po co o tamtej rozpamietujesz?! skoro niby tak zle ci bylo jak cie zostawila? co cie to interesuje co chce, piszesz ze nie zyczysz sobie kontaktu i tyle chyba ze sobie zyczysz...

chyba nie az tak szczesliwym skoro zastanawia sie co tamta od niego chce :o faceci masz okazje na darmowe ruchanko to juz ci sie we lbie pierdzieli ?:o mam kolege ktory jest z dziewczyna, ona w ciazy w 6miesiacu bylam ostatnio na imprezie z nim, i on zlapal jakas dziewczyne ktora ma 32lata a on sam 25lat, i mowie sluchaj idziemy do domu jestes nachlany a on ze nigdzie nie idzie bo ma darmowe ruchanie :o ja mowie ty debilu jeden :o a w domu dziewczyna w ciazy

Gość erkaaaaaaaaa
"To ona go rzuciła bo zobaczyła jak to bywa w życiu codziennym, że nie zawsze jest tak pięknie, że trzeba posprzątać, poprać, ugotować. No i zawinęła ogon i pobegła szukać wrażeń u innego, a teraz jak już się nacieszyła to chce wrócić. Na jak długo? miesiąc? Nie wchodzi się dwa razy.. bla bla.. wiesz o co chodzi." no i? wiesz nie przekona si jak to bedzie dopoki nie spróbuje a z tego co widac to on sam nie wie czego chce teraz. Czy była czy obecna :/

tak, to prawda niestety ale nie wierze i nie uwierze ze jakis facet moze byc wierny jak tylko bedzie okazja, to ja wykorzystaja ale zaraz kombinujac wymowke porazka

Gość erkaaaaaaaaa
" piszesz ze nie zyczysz sobie kontaktu " tak napisałes jej? to skoro tak jej napisałes to sie tego trzymaj :)

Gość erkaaaaaaaaa
"a on ze nigdzie nie idzie bo ma darmowe ruchanie ja mowie ty debilu jeden a w domu dziewczyna w ciazy" ja pierdole ale swinia i dno z wodorostami i 10 metrów mułu masakra...biedna panna :/ współczuje jej :(

erkaaaa - to ja napisalam zeby tak jej napisal, bo skoro nie zyczy sobie kontaktu to ma tak napisac ale nie poczekaj, bo moze on sie boi ze zamknie sobie u niej furtke co?:P wiec ma teraz obecna dziewczyne i tamta ktorej niby sie odwidzialo :D

on byl strasznie pijany na tej imprezie wiec pewnie nawet by nic nie zrobil tej kobiecie :o a pozniej nawet tego nie pamietal tylko wypytywal co bylo na imprezie :o porazka i jak tu ufac facetom?