Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siepacz 27 lat

Czego ona chce o co jej chosi ?

Polecane posty

Gość erkaaaaaaaaa
a co na to ta obecna dziewczyna????? wie o tym? Powinien jej powiedziec :) ja bym tak zrobiła jakby mój były sie odezwał :) w sumie u mnie to krótka piłka .... nie to znaczy nie :P

Gość erkaaaaaaaaa
a siepacz to w ogole pisze cos jeszcze albo lepiej...czyta to w ogole?

ja tak samo-od razu powiedziałabym facetowi że były do mnie napisał.. i bym go spławiła :) a autor widocznie ma ochote na swoją eks :P

a moze odpisuje tamtej na smski i rozmawia na gadu :D tacy faceci to mnie rozpierdzielaja niby sie zali ze byla do niego pisze nie omieszkal napisac ze kupil sobie mieszkanie i samochod, a czy to taka az bardzo istotna informacja wtej calej sprawie?:P

Gość erkaaaaaaaaa
moze z nudów załozył :P bo teraz juz nic nie pisze :P

Gość erkaaaaaaaaa
chyba go zadziobałyśmy i zjadłysmy :P koles resztka sił uciekł hahhah :D albo sie odczołgał :D

a moze mysklal ze odezwa sie faceci i napisza - spotkaj sie z nia, zbadaj sytuacje, przespij sie jak bedzie chciala bo tak widze facet mysli, i my baby chyba mialysmy go w tym utwierdzic

Gość erkaaaaaaaaa
i to niby faceci maja sila wole??? :S dla mnie wiekszosc mezczyzn jest poprostu załosna i zakłamana co na tym forum mozna sie łatwo przekonac :)

bo tak jest... facet to świnia i tyle.. mój mąż też, nie ma wyjątków... chociaż czasem myślę, że gdzieś tam muszą być wierni faceci.. jakaś mała grupa... ale chyba tylko się łudzę..

Gość Siepacz 27 lat
byłem po kebaba :D a wy widze że sie rozpisałyście serdeczne duszyczki :)

Gość erkaaaaaaaaa
nie łudzisz sie :) są tacy :) naprawde ale nie tu na tym forum :) prawda jest taka ze fajni faceci nie wchodza na fora zwłaszcza babskie i nie wyzywaja ich od idiotek, szmat, nie lataja za byłymi, nie zapuszczaja zurawia na inne laski tylko maja szacunek do kobiet, kazdej nie wyzywaja, sa mili, inteligetni i naprawde fajni. ale tu na forum nie ma ani jednego. Wystarczy poczytac ich wypociny a juz wiadomo z jakim człowiekiem ma sie doczyniania :)

Gość mnie tylko szkoda tej obecnej
dziewczyny :( czasem tak sobie myślę, że chciałabym mieć znowu 17 lat, bo chyba tylko w tym wieku można spotkać faceta, który nie ma za sobą co najmniej jednego kilkuletniego związku i nie ma ryzyka, że ciągle rozpamiętuje poprzednią pannę i jak tylko nadarzy się okazja, to albo do niej wróci albo mnie z nią zdradzi jedno- czy kilkurazowo, a ja jestem tylko czasoumilaczką :/

Gość gwoli wyjasnienia...
nie kumasz o co jej chodzi? nic prostszego niz zapytac? przy najblizszej okazji powiedz po prostu: hej, ty...dlaczego nagle takie podchody, chcesz wrocic, czy o co biega? zobaczysz co powie

Gość erkaaaaaaaaa
ty?! siepacz? olej była i pogon ja najlepiej i nie rób świnst swojej obecnej dziewczynie ...dobrze?

Gość Siepacz 27 lat
czemu założyłem topic bo chciałem sie wygadać chciałem poznać opinie osob 3 o tej kwestii, po to właśnie jest to Forum dla kobiet :) W sumie już dosyć długo sledze tematy na forum niektore ciekawsze inne mniej. ALe w gruncie rzeczy schematyczne. Niby każdy z nas jest inny ale i tak wszystko sprowadza sie do jednego. Często długie związki roizstają sie i schodzą ponownie. Każdy kto to czyta pomysli sobie, że to ściema dopóki nie dotknie to jego osoby.

Gość erkaaaaaaaaa
wiec co zamierzasz? fajnie by było abys nie zachował sie jak chuj tylko jak mezczyzna i był fair :)

Gość Siepacz 27 lat
Nie jest pytanie co ja zrobie :) ale o co jej chodzi ? Ja wiem, że nie wrócę do byłej mimo, że może bym chciał, może mnie pociąga dalej w sensie fizycznym, może nawet mógłbym zaspokoić żądzę nazwę to bliskości. Moja obecna nic nie wie o moim spotkaniu z byłą bo chyba by oszalała ze złości, wolałem jej tego oszczędzić. W sumie to nic złego nie robilem załatwiłem sprawę, wypiliśmy kawę i ... na sam koniec chciala mi jeszcze coś powiedzieć ale ugryzla się w język jak zapytałem co chciala to powiedziala że już nic. Przyznała mi się, że jej ostatnie kilka miesięcy to same pojeb..... decyzje,... i czego ona oczekuje, że przyjdzie pomacha rzęsami i wróci jakby nigdy nic ??

Gość erkaaaaaaaaa
debil jestes ...wiesz ...szkoda mi tej twojej obecnej pany... :/

Gość erkaaaaaaaaa
te wyzej miały racje

Gości nie słuchaj tych wyżej. Szacun dla ciebie !!! Twoja była to rozkapryszona dziewczynka, która zamiast tworzyć dom wolała poruszać dupą. Krzyżyk jej na drogę. A jak się dalej będzie prości to spuść sobie w nią i oboje bedzie happy :) Baw sie i korzystaj z życia...

Gość do czarnbej xywki
byc moze twojej kobiecie tez kolezanki podsuna pomysl: korzystaj z zycia- wtej samej kwestii, pewnie bedziesz zadowolony.