Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość graelisa47

Mąż mojej siostry to skończony cham!!!!

Polecane posty

graelisa47 Pomyśl o tym,ze szwagier kocha swoją córkę i jej dziecko.To jest jego rodzina ,najbliższe osoby.Nie ma nic złego w pomaganiu dzieciom.To sprawia radość rodzicom. Twój mąż swoją wypowiedzią zrobił szwagrowi ogromną przykrość ,uraził jego uczucia .Z pewnością popełnił ogromny nietakt . Szwagier zaprotestował zdecydowanie zbyt gwałtownie,ale łatwiej zrozumieć mi jego zachowanie niż Twojego męża.Myslę,że przeprosiny powinny być wzajemne

Gość apaulina
i powiem ci jeszcze jedno twój mąż to cham i prostak i zazdrości szwagrowi że ma córkę i wnuczka i są szczęśliwa kochająca sie rodziną pomimo że moze nie ma ziecia

Gość apaulina
i ty nie lepsza od swego mężusia dupka

Gość no comennnt
czy hamem jest człowiek broniacy rodziny, czy raczej człowiek bez taktu wytykajacy komus ze zle kogos wychowóje.

Gość graelisa47
Mój mąż próbował tylko uświadomić szwagra żeby nie pomagał córce i nie chwalił się tak zdjęciami córki i wnuka. To napewno nie byłoby tej całej sytuacji.

Dlaczego miał się nimi nie chwalić ? Dlaczego nie pomagać ?Szwagier próbował się z Wami podzielić swoją radoscią i dumą z córki i wnuka.

Gość od takk
A co zlego jest w chwaleniu sie dziecmi i wnukami??? No i rodzice sa chyba po to zeby pomagac swoim dzieciom.a wnuki kocha sie jeszcze bardziej wiec nie widze nic zlego ze sie nia chwalil.

Gość apaulina
a dlaczego szwagier ma swojej córce nie pomagać normalnie szok nie powinni sie do was odzywać ani szwagier ani siostra z takimi prostakami jak wy szkoda gadac

mąż twojej siostry zrobił bardzo dobrze mało tego, twój pożal się boże małżonek powinien dostać w ryja tyle w temacie

mąż twojej siostry zrobił bardzo dobrze mało tego, twój pożal się boże małżonek powinien dostać w ryja tyle w temacie

Gość wero-nika..
graelisa47 mam wrażenie że jesteście oboje zazdrośni i niestety ale z tego co piszesz wynika że Tawój mąż musiał szwagrowi dopiec żeby ten bie był tak szczęśliwy a nie przyszło ci do głowy -że Twój szwagier Kocha i córkę i wnuka? jeśli nawet dziecko nie było planowane to jeszcze nie powód żeby je nazywać "bahorem" co w tym złego że zdjęcia pokazał - ma wnuka i cieszy się tym - dziwne że nie chcesz nawet tego zrozumieć

graelisa47 I jeszcze jedno.Napisałaś,że dziewczyna kończy studia.Rodzice mają obowiązek utrzymywania swoich dzieci i zapewnienia im godziwego wykształcenia.A dziewczyna,która pogodziła macierzyństwo i studia to dzielna osoba i rodzice powinni być z niej dumni. Wy również moglibyscie pomóc i być z niej dumni.Przecież to Wasza rodzina.

Gość Adam300009999
Gdyby ktoś w moim domu powiedział na mojego wnuka "bękart" zostałby wypieprzony kopniakiem w trybie natychmiastowym i nie miałby powrotu przez kolejne 20 lat.

Gość do Adam ...:D
Jesteś prawdziwym mężczyzną :D Ale nie rozumiesz, ktoś jest zazdrosny z tego powodu że Ty masz wnuka a on nie :D

Gość graelisa
Łatwo jest kogoś oceniać i przypisywać komuś zazdrość. Niby czego mamy zazdrościć? Córki na utrzymaniu rodziców czy wnuka którym trzeba się bez przerwy zajmować?

Gość wero-nika..
graelisa "Łatwo jest kogoś oceniać i przypisywać komuś zazdrość. Niby czego mamy zazdrościć? Córki na utrzymaniu rodziców czy wnuka którym trzeba się bez przerwy zajmować?" przecież Ty i Twój mąż już oceniliście zaszufladkowaliście rodzinę Twojej siostry - ja nie wiem jak Twoja siostra zareagowała na wasze ale przede wszystkim twoje podejscie. a macie czego zazdrościć - DZIECKA!!! zajmowanie się dzieckiem może dawać niesamowitą radość a to że córka jest na utrzymaniu rodziców to jeszcze nie koniec świata. życie ma to do siebie że jest zmienne. i kiedyś w przyszłości to właśnie ta sama córka pomoże rodzicom w starości.

Gość wero-nika..
gdyby nie zazdrość - nie przeszkadzało by wam że szwagier jest dumny z wnusia i chce się podzielić swoją radością pokazując wam zdjęcia wnusia - na pewno nie miał nic złego na myśli tylko podzielił się tym co go cieszy, i w normalnej ŻYCZLIWEJ rodzinie było by to pozytywnie odebrane. kiedyś moja ciocia pokazywała nam zdjęcia swojej wnuczki ona była dumna i szczęśliwa a ja z moją rodziną z przyjemnością oglądałyśmy zdjęcia - przyjemnie było popatrzyć na uśmiechniętą dziewczynkę.

Gość do graelisa47
kobieto ty jesteś na prawdę niezłą zołzą piszesz że: "Niby czego mamy zazdrościć? Córki na utrzymaniu rodziców czy wnuka którym trzeba się bez przerwy zajmować?" dzieci mają to do siebie że się nimi rodzice zajmują podjęłaś z chłopem decyzję że nie chcecie mieć dzieci - to nie macie i cieszcie się bo jesteście oboje wygodni i nie chcecie sie dziecmi zajmować ale z drugiej strony patrzycie tylko jak komuś dowalić żeby czasem tylko nie miał satysfakcji na miejscu twojej siostry z mężem nie chiała bym was wiecej widzieć skoro tak was bol "moje" szczęscie że nie potraficie tego faktu zaakceptować tylko chcecie komuś dowalić bo nie jest taki jak wy beznadziejna jesteś ty i twoj mąz i przyjmij to do wiadomości twojej siostrze i mężowi należa sie przeprosiny a ja na miejscu tej córki miała bym taką wredną ciotke głęboko w d...e

Gość famfarka
tytuł powinien brzmieć tak Mój mąż to skończony cham!!!! a ja pełną gębą popieram to chamstwo bo sama jestem chamką :D

Gość tak cię boli to że oni mają có
rkę i wnuka?:D

Gość Uciekaj kochana
Autorka już drugi topik założyła identyczny, tylko tytuł zmieniła :) Myśli, że znajdzie się choć jedna osoba, która ją poprze, a tu psikus :)

Gość i dobrze chłopina zrobił że wa
s wyjebał!!!

Gość szkoda że twój chłop jeszcze
w ryja nie dostał.

Gość fwteet
On zachował się jak prawdziwy facet. Twój mąż to cham i ścierwo.

Gość jakby ktoś obraził moją córkę
Niezależnie od tego jaka ona by była wpierdoliłbym gnojowi. Jesteście po prostu zazdrośni że szwagier chociaż ma córkę i wnuka, że przekazał swoje geny dalej , zrobił to czego wy nie zrobiliście.

Gość do graelisy....
Pomyśl! Ty zostaniesz sama jak będziesz już bardzo stara :)

Gość wjrhrhwoperwpore
marne prowo

Gość nie cierpię
Mąż chciał uświadomić i mąż chciał uświadomić... chciał doradzić... Co? Żeby wyrzucił swoje dziecko z domu? Swojego wnuka też? To wyrzucił, ale tych, co faktycznie na to zasłużyli. Nie znoszę takiego uświadamiania. Nie ma w sobie nic z życzliwości, to tylko próba upokorzenia drugiej osoby dla własnej satysfakcji i dowartościowania.