Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika9365

Czy udalybyscie się na taką sesję?

Polecane posty

Gość monika9365

Witam! Zamierzam zająć się fotografią w tych kierunkach. Chcialabym wiedziec jak duzym zainteresowaniem ciesza sie te kierunki fotografi. Jaka cena by was zachęcila a jaka odrzucila? http://fotosister.eu/

Gość monika9365
Dzięki za odpowiedź. Może inne mamy się wypowiedzą?

Gość karina podolska mama6
autorko napisz jak wyglada robienie zdjec takim kilkurtygodniowym dzieciom? czekacie az mocno zasna i potem przebieracie czy jak? mozesz opisac? i jak te w lesie byly robione?

Gość monika9365
To nie moje zdjęcia. Podalam przykladową stronę. Ja dopiero zamierzam zacząć robić takie zdjęcia. Mianowicie interesuje mnie fotografia kobiet w ciazy i dzieci.

Ja bym musiała dziecko pavulonem potraktować by mi się dało tak sfotografować. Te dzieci są żywe? Podobają mi się fotki w wózkach, czy w muchomorach, ale już z dziwnymi czapkami w ogóle, a te niby Dje to okropne, najładniejsze są te najbardziej naturalne.

Gość karina podolska mama6
Faela alez mi humor poprawilas "te dzieci sa żywe"??? haahahahhh :D :D fajnie napisalas chcoiaz mnie tez dziw bierze ze dały sie tak ucudować do zdjęć i sobie śpią...

Gość monika9365
Te dzieci są bardzo malutkie. Max do 6 tyg życia. Takie dzieci wbrew pozorom dużo śpią aczkolwiek takasesja wymaga cierpliwości i czasu.

Gość mi sie niektore podobaja
ale zastanawia mnie czy dziecko kazde da sobie takie zdjecie zrobic, a po drugie tam na niektorych dzieci sa gołe wiec jak tu takiego malucha rozebrac i zdjecia robic hmmmm ładne te bez czapek, ale przypominajac sobie mojego noworodka (pierwsze dziecko) nie odwazyłabym sie zabrac malego na taka sesje nawet gdyby była za darmoche

Gość blacksoul*********************
ja robie takie zdjecia i zainteresowanie jest bardzo duze,jednak nie mieszkam w Polsce. w PL jednak takie zdjecia nie sa az tak bardzo popularne i mozesz niewiele na nich zarobic

Wbrew pozorom, pamiętam jak było w pierwszych tygodniach życia mojej córki :) A żeby lepiej pamiętać, mam ją na zdjęciach, przeważnie jest rozwrzeszczana :) Zazdroszczę takich ładnych sesji, z moją nawet teraz by nie przeszło :)

Gość mi sie niektore podobaja
aha a te zdjecia w ciazy dla mnie sa paskudne.....nie wiem jak mozna takie robic....ja mam moze dwa i jeszcze w ubraniu :P

zdjecia sa super:) chcialabym zeby moj polroczniak dal sobie zrobic taka sesyjkę ale do tego potrzeba cudu:D

Gość monika9365
blacksoul - czy moglabys mi dac e-mail? Chcialabym z tobą porozmawiac.

Gość jlkaa88
ja bylam z corka na takiej sesji jak miala 2 tyg. zaplacilam 500 zl. bylam bardzo zadowolona ;)