Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...przyjaciel...

...przestało jej zależeć...czy nigdy nie zależało...???

Polecane posty

Gość ...przyjaciel...

...myślałem, że ja i siostra mojej kobiety jesteśmy przyjaciółmi... ostatnio jak się pokłóciliśmy w złości powiedziałem jej, że jest jedną z najważniejszych dla mnie osób, ale nic na siłę i że powinniśmy się zachowywać tak aby naszym najbliższym nie sprawiać przykrości, czyli poprawnie i nic ponadto ... miałem nadzieję że się wkurzy ... i się nie zgodzi ... a ona powiedziała że okej ... czy kiedykolwiek jej zależało ... już sam nie wiem ... czy warto inwestować w tę relację ... poradźcie ... pozdrawiam

Gość I*ll Save you all my kisses!!!
chaotycznie napisane .. Ty i siostra dziewczyny jestescie PRZYJACIÓŁKAMI ? A czy Ona Ci sie czasem nie podoba?

Gość ...przyjaciel...
hehe... sorki za chaos ... ja jestem ze swoją dziewczyną ... i ona ma siostrę z którą myślałem że się przyjaźnie ... :) podoba nie podoba ... to nie ma znaczenia bo ja mam swoją kobietę chodzi mi po prostu o to że myślałem że łączy nas coś więcej niż to że jestem z jej siostrą ... ale chyba się myliłem ...

Gość ...przyjaciel...
i co nic nie poradzicie ... co mam o tym myśleć ... ???

a powiedz tak szczerze czujesz jakieś pociąg do tej siostry? jakby nie to ,ze masz dziewczyne chcialbyś z nią byc? czujesz cos do niej?

Gość shup
nie kumam...zaproponowałes jej przyjazn myslałes ze sie wkurzy a on a na to ze ok...nie kumam Czyli jak?.. ty sie chcesz tylko przyjaznic i ona sie zgodziła na ta przyjazn? czy nie? jesli sie zgodiła to o co ci chodzi???

Gość ...przyjaciel...
... jest dla mnie jak siostra ... i może dlatego tak to przeżywam ... :(

Gość ...przyjaciel...
shup zaproponowałem jej układ minimum, czyli tolerujmy się ze względu na innych i ona na to się zgodziła i dlatego jestem wkurzony ... heh ...

Gość shup
a ty co myslałes ?? ze ona ci powie nie!! bo cie kocham i niechce sie tylko przyjaznic???

Gość ...przyjaciel...
tyle, że układ minimum to nie jest przyjaźń ...

Gość shup
no to widocznie tez niechce nic wiecej tylko układu minimum.

Gość ...przyjaciel...
dzięki, o to mi chodziło, żeby ktoś mi to wuoślił ... :) ... tak jak myślałem nic na siłę ... raczej nie warto angażować się tą relację ...