Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

boziam

pisanie prac

Polecane posty

Witam! Pomogę w napisaniu pracy zaliczeniowej, licencjackiej. Napisałam już kilka takich prac z bardzo dobrym efektem końcowym dla studenta. Mam doświadczenie, chęć i umiem pisać takie prace.

Gość gagagag
tzn jaki kierunek?

Gość Myszka123xd
wysyłam ten link na policję, to nielegalne

Gość gość
A za ile takie prace piszesz i z jakich przedmiotów bo to też ważne :D

To jest sprawdzenie ile osob skorzystalo by z tego... potrzebne do statystyk na uczelniach. Wiadomo ze nikt kto naprawdę pisze prace nie ogłosiłby sie na takim portalu z wiadomych względów... Jak widać jedna inteligentna sie znalazla.. dzieki za zepsucie wszystkiego.

Gość gość
A ja pytam z ciekawości :D i to na forum nie jest zabronione :D

Gość assasasasasa
jakby to bylo nielegalne to ludzie nie zamieszczaliby ogloszen przeciez jest mase stron internetowych, w gazetach. Jakos jeszcze nie siedza zamknieci?? trzeba tylko uwazac by nie bylo plagiatu, a pisac to sobie moga

Gość olapiszmy
Mam do napisania jeden rozdział pracy na temat akredytywy dokumentowej. Rozdział ten ma być częścią analityczną pracy i ma przedstawiać skalę tego typu transakcji porównując dwa banki wykonujące tego typu operacje na podstawie raportów rocznych banków, giełdowych. Skala - tj. wartość tego typu umów zrelatywizować, licząc wskaźniki względne np. udział transakcji z tyt. akredytyw w sumie bilansowej. Zestawienie to przedstawić na przełomie minimum 5 lat np. od 2007-2012. Rozdział powinien mieć ok 15-20 str. Proszę o odpowiedź zwrotną, wycenę i szacowany najkrótszy czas realizacji. piszmyo@gmail.com

Gość gość
tylko IDIOTA KUPUJE prace !!!!!!!!!!!!!!!!!! Od pomocy sa promotorzy, a nie jakies pseudo studenciaki, którzy obronili swoja prace i szukaja głupich i naiwnych, a potem chca ją sprzedac, albo piszac żywcem robią kopiuj wklej ..