Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama prawie 5 miesięcy

Kiedy wyskoczyć z zimowego kombinezonika?

Polecane posty

Gość mama prawie 5 miesięcy

Myślicie że mogłabym ją ubrać np w dwa pajacyki zamiast tego kombinezonika dzisiaj ? A moze kupic jakies rajstopki i na nie polarkowy pajacyk i polarkową bluzę ? bedzie ok ?

mam podobny problem :/ w zozku jest gruby spiworek i nie wiem jak mala ubierac ?? czy do tego spiworka wystarczy jak ma na sobie pajaca i na to polarowy kombinezon ??

ja mojemu 6 miesieczniakowi ubieram rajuzki cieple spodnie, buciki i kurteczkę pod kurteczkę body z krotkim idlugim rekawem oraz ciepla bluze

Gość PIT z ZUS-u
ja w ogóle nie używałam kombinezonu, syna ubierałam w kurtkę i ciepłe spodnie i okrywałam kocykiem. I tyle. Kombinezony były dla mnie nie wygodne.Generalnie moje dziecko ubrane było lżej niz dzieci na około.

Gość PIT z ZUS-u
pod spodem body, bluza rajstopy, skarpetki, nigdy nie było mu zimno.

a jak na taka pogode ubrac niespelna 2miesieczne dziecko ??

Ja jak ubierałam na wiosne w lżejsze ubrania to brałam dodatkowy kocyk i jak okazywało się, że jest zimno to opatulałam dziecko dodatkowo w ten kocyk.

czyli jak jest np 5-8 st to wystarczy jak ma na sobie body z krotkim rekawem, pajaca, polarowy lub welurowy kombinezon i w wozku jest gruby cieply spiworek ??

Gość ja mam synka 5 miesiecy
w kombinezon ubieralam go tylko jak bylo te -10 -15 stopni. a tak to w pajac, polarowy wiekszy pajac i kurteczke, czapeczk i rekawiczki. Teraz pajac na to spodenki z szeleczkami z polarku i na to kurteczke z polarku + czapka i szalik. nakrywam go kocykiem i na spacerek :) Nie ma co przegrzewac dziecka. Dodam, ze synek jest zdrowiutki