Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niania 662711

Starter Orange

Polecane posty

Gość niania 662711

witam dzisiaj mi wygasło konto na orange, chce sobie kupic nowy starter, ale jaki ?? Jaki najlepiej kupic by numer był aktywny na dłużej ?????

Gość Mirek 341234124
Witam. Około 2 lata temu kupiłem starter orange dla mojej dziewczyny z bardzo łątwym numerem. Różni się tylko jedną cyferką od mojego. Ona miała w tym czasie abonament, więc nie aktywowaliśmy go i tak sobie lezał aż do wczoraj. Data ważności to grudzień 2013 czyli jeszcze ponad miesiąc!! Po włożeniu karty do telefonu, jest napis orange, jednak nie da się z niego zadzwonić ani pod *500 ani pod żaden inny numer. Rozłącza połączenie i słychać przerywany sygnał. Smsy do niego dochodzą, jednak z niego wysłać nie można. Wygląda mi na to że skończyła się ważność startera. Mam rację??? Dodam że to jest zwykła karta sim, nie zadne mini czy micro, i była sprawdzana w pięciu telefonach. W każdym jest to samo :-( Starter kupiłem w kiosku który teraz się zmienił w budkę z hamburgerami!! :-( Nie mam paragonu, gdzies mi się zapodział i raczej go nie znajdę. Zależy nam by ten starter nie był rejestrowany w orange. Ratunku!! co mamy zrobić???