Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiiia po raz drugii

Druga ciaza kiedy pierwsze ruchy dziecka?

Polecane posty

Jestem w polowie 3 miesiaca i wydaje mi ,sie, ze cuzej ruchy dziecka. Troche nie chce mi sie w to wierzyc, bo jakos wczesniet o wszystko. Ale ruchy sa takie jak w pierwszej ciazy kilka miesiecy pozniej. takie bulgotanie i banki w dole brzucha... Czy to naprawde juz?

Gość nie sądzę, to pewnie
tylko bulgotanie w jelitach. Ja w sobotę zacznę 3 miesiac ciązy i podobnie jak ty odczuwam takie bulgotanie ;)

Gość a no tak jest ze druga ciąza
Ja w pierwszej ciązy ruchy poczułam w 21 tyg a w drugiej znacznie szybciej bo w 16 tyg czyli w 4 miesiacu,mozliwe ze juz czujesz,przeciez wiesz juz jak to sie odczuwa to napewno masz racje.

Gość pewnie ze mozliwe w 2 ciazy
wszystko odczuwa sie inaczej, pewnie i szybciej, bo raz juz to "przerabialas" :) Fajnie :)

Pewnie, że możliwe ja w pierwszej ciąży ruchy poczułam w 13tc i z każdym dniem były one co raz wyraźniejsze ;)

Gość ja w drugiej ciąży
pierwsze ruchy poczułam w 1 dniu 14 tc a w pierwszej wydaje mi się, że około 20 tc "wydaje mi się", bo tak naprawdę to te ruchy zaczęłam czuć dopiero w 7 miesiącu, czyli jakieś 6-7 tygodni później w drugiej ciąży było zupełnie inaczej

:) Chyba naprawde czuje juz moje malenswto! to bulgotanie i pykanie jest inne niz jelitowe. Wpierwszej ciazy czulam ruchy na poczatku 6 miesiaca. Moze czulam je wczensiej tylko nie chcialo mi sie w to wierzyc heheheh. SMieje sie sama do siebie dzisiaj :) Jakbym sie drugi raz dowiedziala, ze jestem w ciazy.

Gość a w którym jesteś tygodniu
i gdzie dokładnie czujesz to bulgotanie???