Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klientka111

Jestem zdziwiona uprzejmoscia sprzedawcow.

Polecane posty

Gość klientka111

Dziś byłam na zakupach w centrum handlowym i jestem bardzo zdziwiona uprzejmością sprzedawców z sklepu Deichmann, pani zaoferowała mi pomoc w znalezieniu butów jakich chciałam i doradzała mi w których mi jest dobrze, potem zaprosiła ponownie i pożegnała z uśmiechem na twarzy- dla mnie to SZOK!!!!!( bo rzadko się zdarza taka uprzejmość po sklepach)

Gość klientka111
Ale teraz to przeważnie wszystkie te ekspedientki w sklepach to są niemile a tu taka niespodzianka.

Gość I*ll Save you all my kisses!!!
dobra,idź z tą reklamą na o2.

Gość ile masz cmmmmmm
to podajcie przykład niemiłej ekspedientki

Gość linkaaaaaaa
sa miłe bo musza bo teraz nie ma ruchu prawie wcale bo ludzie kasy nie maja bo ci popierdolency wszystko w góre podnosza to musza byc miłe zeby cos sprzedac bo ja np.u burczącego chamskiego sprzedawcy bym nie kupiła tylko od razy do wicenia i tyle mnie widzieli tam:D

Gość klientka111
Chodzi mi oto, że np. kiedyś jak byłam w pewnym sklepie odzieżowym zostałam niemiło potraktowana przez jedna Panią,chciałam rozmiar bluzki inny to w perfidny sposób powiedziałam mi, ze nie ma innego rozmiaru( bardzo zależało mi na tej bluzce) wkurzyłam się i wyszłam, więcej tam już nie poszłam.

Gość moze nie bylo rozmiaru
i tyle

Gość klientka111
Może i tak ale ona mi tak odpowiedziała, że poczułam się jakimś wrecz przestępca.

Gość brydziaaa
W sklepie Deichmann miałam taka samą sytuację w grudniu, bardzo lubie ten sklep, na www.pogrosiku.eu sama zaczęłam zarabiać, można, ja tak robię.