kamilaa123k 0 Napisano Marzec 10, 2011 Witam. Wczoraj doszło do "zbliżenia" z moim chłopakiem (bez penetracji). Miał on wytrysk, lecz poza pochwą. Dodam że jestem dziewicą. Czy podczas takiego wytrysku mogło dojść do zapłodnienia???? Proszę o pomoc, gdyż wacham się przed zastosowaniem "antykoncepcji po". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wellness 0 Napisano Marzec 10, 2011 no niby moglo, bo facet czasem "popuszcza" a jestes teraz przed miesiaczka czy po czy moze w polowie cyklu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolineeeeeeeee999 Napisano Marzec 10, 2011 małe prawdopodobienstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilaa123k 0 Napisano Marzec 10, 2011 Jestem pare dni po miesiączce... Jego członek nie znalazł sie w mojej pochwie tylko wszystko zaszło poza...zastanawiam sie tylko czy mogło dojść do tego zapłodnienia w jakiś sposób... Mam zastosowac te tabletki??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wellness 0 Napisano Marzec 10, 2011 raczej nie masz czym sie martwic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lilkaaaa82 Napisano Marzec 10, 2011 Nie sądzę żeby mogło dojść do zapłodnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilaa123k 0 Napisano Marzec 10, 2011 Dziękuję Wam:) Mam nadzieję, że się nie mylicie... a czy to, że jestem dziewicą ma jakie kolwiek znaczenie w tym, czy plemniki mogły dostać sie do "środka"??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach