Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SweetChocolate

Dzisiaj Dzien Mezczyzn!!!!!

Polecane posty

Dzień Mężczyzn tradycja obchodzenia tego święta na świecie została zapoczątkowana 19 listopada 1999 roku w Trynidadzie i Tobago. W Polsce nie istnieje tradycja obchodzenia tego święta. Niektóre media próbują jednak je wprowadzić od kilku lat, proponując datę 10 marca. Międzynarodowy Dzień Mężczyzn (ang. International Men's Day IMD) na świecie obchodzony jest oficjalnie 19 listopada przez państwa które przyjęły zaproszenie Trynidad do obchodów IMD, ale nie w Polsce. tyle na ten temat :)

ojj tam nie przesadzaj...co za problem zlozyc w ten dzien zyczenia???korona z glowy spadie??a faceci tez poczuja sie przez nas doceniani i wazni....nie przesadzaj kobieto

Gość prawdziwy mezczyzna.
jezu a moja nie złozyła mi zyczen nie dała mi złamanego kwiatka myslałem ze chociaz duze pudelko czekoladek mi podaruje a tu nic nic jestem zrozpaczony co robic?

facet i kwiaty??:D hehe bez urazy ale troche smieszne facetowi dawac kwiaty:P czekoladki jakies to ok...co robic?czekac...dzien sie jeszcze nie skonczyl:D

Gość fdgdfgfsgdfg
prawdziwy mezczyzna. ---> Idź do cntrum handlowego i kup sobie jakiś seksowny ciuch :classic_cool:

Gość ONI Maja co dzien swieto
DO URWA NEDZY czego ten komercjal niewymysli

Gość całe Bojszowy dzienkujomm
:classic_cool: