Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wedegfwdfwrewegt

profesor Bartoszewski

Polecane posty

Gość wedegfwdfwrewegt

to wg mnie najwiekszy autorytet moralny w obecnej Polsce

Gość wedegfwdfwrewegt
to ten dziadek, co kapował w Oswięciumiu:classic_cool:

Kiedyś miałem o Bartoszewskim lepsze zdanie, ale po tym, jak został bulterierem PO i prymitywnie atakował Kaczorów, udowodnił, że jest zwyczajnym prostakiem. Do tego naiwnym. Na dobrą sprawę wszystko, co mówi, to truizmy. A robi się z tego nie wiadomo jaką szopkę. Mazowiecki też nie jest dla mnie żadnym autorytetem. Podobnie jak całe to różowe towarzystwo "budujące nową, demokratyczną Polskę".

Gość profesor Bartoszeewski stary
juz pampersy sobie podkłada :D

Gość AgatkaGagatka
Ja sądzę że Drewniany Waldek jest niedocenieny. W przyszłych wyborach głosuję na PSL

Gość Kawiasty
Dziadzia Bartoszewski jest do bani

Gość Dorotka z krainy
mam nadzieję że autor zastosował jednak tu ironię, bo w innym wypadku to aż strach , że takich mamy Polaków. Przecież ostatnio ten człowiek powiedział w wywiadzie do gazety niemieckiej, że podczas wojny bardziej się bał sąsiadów , czyli POlaków niż Niemców.

Gość To nie profesor!
On nawet matury nie ma!

Gada na Polaków a zapomniał że sam nim jest (przynajmniej teoretycznie). Nie sra sie do własnego gniazda.

Gość do onnassis
onassis a nie uwazasz ze polaczki ktore wyjechqły za granice i zasmakowały funtow lub euro i teraz mowia ze w polsce jest zacofanie i juz nie wroca, to oni nie sraja do własnego gniazda? na codzien co 2 polak nie jest dumny ze jest polakiem i sra do gniazda własnego:o

Gość 09879876
Bartoszewski niejest Polakiem, tylko żydem

Oczywiście że Żydem, dlatego napisałam że teoretycznie tylko Polakiem.

Ci co wyjechali za granice to pracują za grosze, z punktu widzenia zarobków w tych krajach. Na dodatek na najgorszych stanowiskach. W internecie czasami używają określeń typu: ''U nas w Niemczech..itp. .. a u WAS w Polandii to bida z nędzą itp.'' W Polsce też można zarabiać kupe kasy, ale widać niektórzy są za głupi, znacznie łatwiej wyjechać.

Gość sahbfs
Kiedys to on moze i byl autorytetem, ale faktycznie od czasu jak zaciagnal sie do PO, to kracze tak samo jak te wrony. Caly autorytet powoli odplywa, bo zaczyna pluc jadem na PiS i reszte przy kazdej okazji. Jak dla mnie to Adam Malysz jest o wiele lepszym autorytetem obecnie ;)