Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duzypakernamasie

rozstępy

Polecane posty

Gość duzypakernamasie

czesc dziewuchy :) jestem chlopakiem cwicze na silowni i od wzrostu mięsni porobily mi się duze rozstepy. Macie jakies sposoby zeby je zmniejszyc lub zapobiec powstawaniu nowych rozstepow??(najlepiej sposoby z wlasnych doswiadczen

Gość duzypakernamasie
up up

Gość lalalalabababasiloooo
trza bylo nie poakowac

Gość duzypakernamasie
ale się rozgadałyscie...

Gość czesc pakerze
Sama sie zmagałam z rozstepami po duzym przytyciu w ciąży. I niestety roztepy to takie cholerstwo, ktore nigdy nie zniknie, ale przynajmniej mozna je troszeczke zalagodzic az w koncu sie zmniejsza i beda prawie niewidoczne, ale jednak. Ja uzywalam specyfiku dla kobiet w ciazy nazywal sie palmers. Jest to jeden z tanszych produktow dostepnych na rozstepy. Mnie nie stac bylo na wydanie kilkudziesieciu czy nawet kilkuset zl na balsamy. Kupilam Palmers za 20 zl na allegro. I po pol rocznym sotosowaniu praktycznie sa niewidoczne. Chociaz nadal sa, ale moze tak bardzo je widze, bo wiem, ze sa tam te blizny jednak, ale na peirwszy rzut oka nie sa widoczne. Nie wiem jak jest z facetami, ale rozstepy to chyba to samo czy ma je kobieta czy facet.

Gość duzypakernamasie
dzięki za odpowiedz. Ja mam na klatce :/ takie czerwone kreski...a te twoje juz duzo lepiej wyglądają niz na początku?